Annonce
Vejle

Se billederne: Folk valfarter til hed fjordfestival

Vejle Fjordfestival er en rigtig varm og solrig fornøjelse i år. Mange mennesker var mødt op på havneområdet for at opleve Upcomers Design-markedet, børneforlystelser, musik, optrædener, og ellers bare møde hinanden og få en snak over en øl. Foto: Michael Svenningsen
Lørdag blev Vejle Fjordfestival skudt i gang. Tusindvis af folk nød dagens aktiviteter og det gode vejr, som fortsætter søndag.

Vejle: Det kneb med at finde ledige parkeringspladser ved lystbådehavnen i Vejle lørdag.

For folk valfartede til første dag af Vejle Fjordfestival, der før hed "Vild med Vand". Solen bagte over dagens mange aktiviteter, der blandt andet bød på bådeture, designmarked og masser af musik.

Ved festivalen er der aktiviteter for alle aldre og enhver smag. Mange har taget dagen til sig, som noget man da skal til.

Sådan er det for veninderne 27-årige Louise Sehested og 28-årige Cecilia Dyg Meyer fra Vejle.

- Vi har været med siden begyndelsen. I år kunne vi ikke lokke vores mænd med, for de ville hellere ud at sejle. Men det stopper ikke os. Det er bare vildt hyggeligt at være med til, for der er en god stemning, fortalte Louise Sehested.

De to veninder synes især godt om det velbesøgte designmarked, som de skulle forbi to gange.

- Første gang skulle vi bare lige kigge og ud se os nogle ting, og anden gang skal vi så shoppe, sagde Cecilia Dyg Meyer.

Du kan stadig nå det

Søndag er Vejle Fjordfestival fortsat i fuld gang. Her er en række udvalgte programpunkter, som du tilmed kan nå at opleve efter søndagsfrokosten.

  • Lystbådehavnens træpromenade fyldes med cirka 68 upcoming designere kl. 10-17.
  • Over 30 veteranbiler stilles op langs molen på Havneøen ved Fjordenhus kl. 10-17.
  • Foreningen Vejle Fjordhave fortæller om dens planer om at dyrke muslinger og tang i Vejle Fjord på Havneøen ved Fjordenhus kl. 10-17.
  • Oplev Vejle Fjord fra kano, fjordcykel og waterballz på platformen ved Bølgen kl. 10-17.
  • Johnny Deluxe spiller på fjordscenen kl. 16.

Se hele programmet på www.vejlefjordfestival.dk

Aktiviteter for de små

Mange børnefamilier nød aktiviteter med at fange krabber og lege med oppustelige baderinge på land.

Helle Goller fra Vejle var med sin veninde og to børn tre-årige Emma og et-årige Sally til festlighederne.

- Der er mange aktiviteter for børn, men jeg synes umiddelbart, at der var flere sidste år, hvor børnene kunne se på vanddyr, men det kan godt være, at det først er om søndagen, sagde Helle Goller.

Og det er det. Søndag viser naturvejlederne fra Økolariet et udvalg af både dyr og tangplanter, som du kan smage på og røre ved. Det er klokken 11-17 på Havneøen ved Fjordenhus.

Også den populære Ramasjang-figur Onkel Reje gæster dagen i morgen.

En anden god nyhed er, at det gode sensommervejr fortsætter til søndagens fjordfestival. DMI lover høj sol og op til 29 grader.

-

Du finder hele programmet på www.fjordfestival.vejle.dk.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce