Annonce
Vejle

Se billederne: Kagens Dag er blevet en god tradition

To af deltagerne er Majse Mikkelsen og Josefine Overgaard Holm, der begge er otte år, og som er til Kagens Dag med Majse Mikkelsens mor, Lisbeth Mikkelsen. Foto: Flemming Larsen
Kagens Dag blev igen en succes. Mødrehjælpen i Vejle kan se frem til overskuddet på 24.000 kroner.

Vejle: Vi elsker alle at sætte tænderne i en dejlig kage. I al fald var 450 vejlensere med, da City Vejle sammen med Vanilla Chocolatier & Konditori, Føtex ved Vejle Havn, Føtex i Nørregade, Lagkagehuset i Torvegade, Lagkagehuset på Banegårdspladsen, P.A. Andersen og Kaffebaren tirsdag inviterede til Kagens Dag.

Alle arbejdede frivilligt denne dag, og hele overskuddet på 24.000 kroner går derfor ubeskåret til Mødrehjælpen i Vejle.

- Vi kunne allerede for tre uger siden melde alt udsolgt. Kagens Dag er blevet en god tradition; jeg tror, det hænger sammen med, at vi alle godt kan lide en lækker kage og en god kop kaffe, siger Marianne Jeppesen, citychef i City Vejle.

Disse herlige kvinder har gjort Kagens Dag til en dejlig tradition. De spiser først kager og mødes så senere med deres mænd til en dejlig middag. Foto: Flemming Larsen

God fødselsdagsgave

To af deltagerne var Majse Mikkelsen og Josefine Overgaard Holm, der begge er otte år, og som var til Kagens Dag med Majse Mikkelsens mor, Lisbeth Mikkelsen.

- Vi har begge fødselsdag om kort tid, og derfor synes min mor, at det var en god idéen at gøre Kagens Dag til en tilbagevendende begivenhed. Det er vi enige i, så nu skal vi rigtig smage, smilte Majse Mikkelsen, mens hun kiggede på sin mor.

Ved en af boderne stod Regina Skytt med tallerkenen fyldt med lækre kager.

- Min veninde og jeg kender begge Jeanette (indehaveren af Vanilla Chocolatier & Konditori, Jeanette Sørensen, red.). Vi kan godt lide kager, og så går overskuddet jo også til et godt formål, sagde Regina Skytt.

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Se billederne: Spotlight samlede børn fra Vejles skoler til fest, musik og fremtids-kig

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce