Annonce
Vejle

Se billederne: Kisser og Søren underholdt i orkanens øje

Det var 15. gang, Kisser og Søren stod på scenen i Skyttehushaven. Foto: Flemming Larsen
Det blæste, men det holdt tørt, da Kisser og Søren sang FestiVejles sommerkoncerter i gang for et trofast publikum.
Annonce

Vejle: Der blev ikke brug for sangen Blot slentre gennem regn, da den populære dansktop-duo Kisser og Søren søndag sang FestiVejles sommerkoncerter i gang.

Det blæste denne søndag. Men at Kisser og Søren er Vejles folkekære dansktop-duo, var der ingen tvivl om. Publikummet er trofast, og allerede efter de første par numre dansede og sang et par af de mest ivrige med foran Skyttehushavens nye scene. Andre sang bare med på nogle af duoens mest kendte sange. Blandt det trofaste publikum var Ruth og Preben Bertelsen. - Vi kan godt lide at komme til sommerkoncerterne, det er blevet en god tradition. Der er mange gode navne på programmet i år. Det har Gut (Gut Andersen, næstformand i FestiVejle, red.), helt styr på, sagde Preben Bertelsen. Nanna Larsen, der kommer fra Dansk Røde Kors' besøgstjeneste, var til koncert sammen med Erik Nielsen. - Jeg så det på Facebook. Og så fik jeg lyst til at give Erik en god eftermiddag, sagde Nanna Larsen, der tilføjede, at duoen helt sikkert kunne finde på at komme til flere af FestiVejles sommerkoncerter. Anne Marie Nissen var til sommerkoncert med sin gode ven Ingvart Christiansen. - Det blæser, men solen skinner jo. Derfor tog vi i Skyttehushaven for at hygge os, og så fik vi endda en koncert med. Så det kunne vi godt finde på at gøre en anden gang, lød det fra venneparret.
Senere i år kan Kisser & Søren fejrer deres 30-års jubilæum som dansktop-duo. Foto: Flemming Larsen
Annonce

En solsikke i gave

Gut Andersen hyldede Kisser & Søren, fordi det var 15. år i streg, de gav koncert i haven. Det skete med en solsikke og varme ord. Kisser & Søren har senere i år 30 jubilæum som dansktopduo.

- Vi er lidt stolte af, at vi kan holde skruen i vandet med den danske folkelige musik, der har bragt os rundt i hele landet samt til blandt andet Tyskland og Polen, fortalte Søren.

Jo, lidt go' musik gør alle mennesker glade.

Selv på en dag, hvor blæsten danser med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Brysterne skal stadig støttes i Børkop

Annonce