Annonce
Trekantområdet

Se billederne: Kolding-fotograf har været med X-factor-maskinen fra starten af

Maria og Bea har taget hele Danmark med storm, efter deres optræden i X-factor. De to piger måtte desværre udgå da Beas far døde dagen før femte liveshow. En hård dag på arbejde for Lasse, der ligesom resten af landet var faldet pladask for de unge sønderjyder. Foto: Lasse Lagoni
Lasse Lagoni har levet som professionel fotograf de seneste seks år og at være fotograf for X-factor, er noget af det vildeste han han har prøvet.

Kolding: Lasse Lagoni var med til auditions, da denne udgave af X-factor, startede i Odense tilbage i august og har fulgt hele cirkusset hele vejen igennem, bortset fra en enkelt afstikker under auditions i København. Hvor Lasse var optaget af andre arbejdsopgaver.

Arbejdet med X-factor har været noget af det vildeste, Lasse har prøvet i sit arbejde som fotograf. Han håber at han også er velkommen til næste sæson.

- Nu har jeg ikke snakket med dem om det endnu, men de lader til at være tilfredse, så håber da at komme med næste gang, fortæller Lasse Lagoni.

Finalen i X-factor løber over skærmen på TV2 klokken 20.00 fredag aften.

Lasse skal helst ikke blive set under showet, derfor gør han sit for ikke at blive set. Her har hans fotografkollega Robert dog fanget under et liveshow. Foto: Robert Hendel
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce