Annonce
Vejle

Se de nyeste tal for Vejle her: Smittetallet er igen på vej op

13.321 borgere i Vejle Kommune er den seneste uge blevet podet i enten næse eller svælg. Arkivfoto: Mette Mørk
De nyeste tal fra fredag eftermiddag peger i den forkerte retning. Kolding er dog langt hårdere ramt end Vejle.
Annonce

Vejle: Smittetallet i Vejle Kommune er igen på vej op.

Det er kun et par uger siden, at den såkaldte incidens lå mellem 20 og 30. Tallet fortæller, hvor mange smittede, der er opdaget i løbet af ugen per 100.000 borgere.

Nu ligger det næsten dobbelt så højt, nemlig på 47,6. Det viser den seneste opgørelse fra Statens Serum Institut fra fredag eftermiddag. Tallet dækker over, at 48 vejlensere de seneste syv dage er testet positiv for coronavirus.

I alt 13.321 borgere i Vejle Kommune er i perioden blevet podet i enten næse eller svælg. Af dem var 0,36 procent positive.

Annonce

Uheldig højdespringer

Positivprocenten er også steget de seneste par uger, men er ingenlunde lige så høj, som den har været. Da det så værst ud, lå den på over tre. Dengang - lige før jul - lå incidensen også på over 300.

Vejle Kommune er ikke den hårdest ramte kommune i området. Kolding Kommune ligger som nummer to på den uheldige liste - kun overgået af Ishøj Kommune på Københavns vestegn.

Lige nu ligger smittetallet i Kolding på 214 og i Ishøj på 218,7. I Kolding holder alle skoler og daginstitutioner lukket hele næste uge - det meldte Styrelsen for Patientsikkerhed ud fredag eftermiddag.

Ellers er Vejles nabokommuner forskelligt ramt af covid-19. Hedensted har en incidens på: 60. Horsens: 80,5. Ikast-Brande: 26,6. Billund: 11,3. Vejen: 44,5. Fredericia: 89,9.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

To bilister taget uden kørekort

Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce