Annonce
Billund

Se hele kampen: Grindsted tabte efter for mange tekniske fejl

Thomas Theilgaard kommer igennem og for scoret. Det var dog ikke nok for Grindsted GIF, der endte med at tabe opgøret mod HC Midtjylland. Foto: Alex Hermann.
Halvvejs var kampen helt lige, mens Grindsted GIF måtte i sidste ende se sig besejret med 31-27 af HC Midtjylland i en gabende tom hal.

Grindsted: Det plejer at være med en halvhånlig bagtanke, når udeholdets tilskuere gør opmærksomme på, at der er så stille i hallen. Søndag eftermiddag var der ikke meget andet at sige om stemningen i Lynghallen, da Grindsted GIF blev besejret af HC Midtjylland, der tog en fortjent sejr på 31-27 med hjem til Herning.

Det var dog ikke Grindsted-tilskuernes skyld. De aktuelle coronarestriktioner gør, at ingen tilskuere havde adgang til hallen, og kampen blev derfor afviklet i noget, der mindede om absolut stilhed. Selvom halspeakeren gjorde sit bedste for at udøve den bedst mulige service over for de tilskuere, som altså ikke var der, fjernede det ikke indtrykket af, at den stemning, som en fyldt Lynghal gav give, var savnet.

Tæt 1. halvleg

At Grindsted endte som taber mod Herning-holdet, er det vanskeligt at indvende noget imod. HC Midtjylland vil gerne spille med i toppen af rækken, og efter en helt jævnbyrdig 1. halvleg, der sluttede 13-13, var der i 2. halvleg forskel at spore på de to mandskaber.

Grindsted GIF spillede en god 1. halvleg, men efter pausen sneg der sig for mange tekniske fejl ind i kampen. Derfor er der ikke så meget at sige til, at HC Midtjylland endte som vinder. Foto: Alex Hermann,

HC Midtjyllands Sebastian Jensen førte an og hamrede hele 10 gange bolden ind bag Grindsteds to målmænd, og i angrebet hang tingene ikke rigtigt sammen.


Alene i 2. halvleg laver vi 10 tekniske fejl. Vi plejer ellers at være gode til ikke at lave tekniske fejl, så vi ikke får så mange lette mål imod os.

Emil Larsen, Grindsted GIF


- Vi laver for mange tekniske fejl. Alene i 2. halvleg laver vi 10 tekniske fejl. Vi plejer ellers at være gode til ikke at lave tekniske fejl, så vi ikke får så mange lette mål imod os, lød det efter kampen fra Emil Larsen, der to gange i 2. halvleg måtte lægge krop til HC Midtjyllands særdeles fysiske forsvarsspil.

Grindsteds målscorere

Nikolaj Svalastog - 6 mål.

Thomas Theilgaard - 5 mål.

Frederik Nielsen - 3 mål.

Bjarke Nybo Jørgensen - 3 mål.

Daniel Jørgensen - 3 mål.

Emil Larsen - 2 mål.

Kristoffer Jessen - 2 mål.

Hjalmar Andersen - 2 mål.

Især i det sidste tilfælde kort før tid var HC Midtjyllands Anders Thomsen bestemt ikke uheldig med at slippe med to minutter på bænken. Hans halsgreb på Emil Larsen lignede i den grad noget, der kunne have været afregnet med et rødt kort.

Annonce

For mange tekniske fejl

Dermed blev 2. halvleg slet ikke, som Grindsted-spillerne havde håbet. Allerede kort inde i halvlegen havde HC Midtjylland sikret sig et forspring på fire kasser, og det var en afstand, der holdt kampen ud.

Kristoffer Jessen og de øvrige Grindsted-spillere skal på lørdag en tur til Fyn, hvor der er mulighed for at revanchere lørdagens nederlag, når SUS Nyborg er modstanderen. Foto: Alex Hermann.

- Vi mangler lidt nogle redninger, men det kommer også af, at forsvaret står lidt for langt fra hinanden, sagde Emil Larsen.

De lidt for mange tekniske fejl blev også fremhævet af holdkammeraten Thomas Theilgaard.

- Vi smider nogle dumme bolde væk, og så får vi nogle mål mod os på kontra, lød det fra fløjspilleren, som ikke bliver slået ud af, at det nu er blevet til et nederlag.

- Vi skal videre. Vi ved, at vi kan tabe til alle holdene, hvis vi ikke spiller op til vores bedste, sagde Thomas Theilgaard.

Grindsted GIF kan på de gode dage være med mod alle hold i 1. division. Det kræver dog to gode halvlege - og ikke blot en enkelt, som det var tilfældet i lørdagens kamp. Foto: Alex Hermann.

Grindsted-spillerne får næste lørdag muligheden igen, når holdet skal en tur til Fyn for at møde SUS Nyborg. Næste hjemmekamp er lørdag den 23. januar, hvor Ajax København kommer en tur til Grindsted.

Tryk på afspilleren herunder for at se hele kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Annonce