Annonce
Billund

Se kort: Disse veje bliver lukket af i Grindsted under cykelløbet

Se et interaktivt kort nede i artiklen for afspærringerne i Grindsted torsdag den 22. august under cykelløbet.
Det vil ikke være muligt at køre ind og ud af store dele af midt- og vestbyen af Grindsted torsdag den 22. august.
Annonce

Grindsted: Det kommer til at berøre rigtig mange, når man torsdag den 22. august bliver nødt til at spærre enkeltstartruten af i Grindsted.

Ruten går nemlig nord ud af midtbyen og derefter vest på, for at svinge tilbage og komme ind igen syd fra.

Det betyder, at store boligkvarterer som blandt andet Engsøparken, Trehøjevej, Norden, Morsbøl og mange andre gader er lukket inde fra klokken 14-17.30.

De gader/veje, der ligger ud til ruten vil helt være lukket for ind- og udkørsel fra klokken 14.00 til klokken 17.30. Det gælder: Nørregade, dele af Nygade, Mejerigården, Nørre Alle, Nørreled, Tronsø Parkvej, Skovstien, Ågeslundvej, Tranevej, Lundhedevej, Melhedevej, Klosterhedevej, Lynghedevej, Nørhedevej, Sønderhedevej, Tiphedevej, Kronhedevej, dele af Loftvej, dele af Nollund Kirkevej, dele af Urupvej, dele af Juellingsholmsvej, dele af Grindsted Landevej, dele af Morsbøl Skolevej, dele af Morsbølvej, Morsbøl Søvej, Sydtoften, Enevej, Jasminvej, Vedbendvej, Kvædevej, Tjørnevej, Ahornvej, Tinghusgade, Kastanie Allè, dele af Solvej, dele af Banegårdsvej.

Alle andre veje inde i "lommen" er lukket inde i samme tidsrum.

 

Annonce

Vestbyen kan handle

Inden i "lommen" kan man dog godt køre rundt, så længe man altså ikke krydser ruten.

Det vil eksempelvis sige, at hvis man bor i Jyllandsgade, på Ådalen eller andre steder inden for ruten vil man kunne køre ud til eksempelvis Trehøjevej, men man vil ikke kunne komme uden for ruten. Hvis man skal til eller fra byen, skal man sørge for at parkere uden for afspærringerne.

På samme måde vil man kunne køre fra Østbyen til eksempelvis Børnenes Univers Grindsted Syd, men man vil ikke kunne køre fra Østbyen til Børnenes Univers Vest på Langelandsvej eller til indkøbscentrene på Vestergade mellem klokken 14.00 og 17.30.

Egentlig er sygehuset lukket helt inde fra klokken 14 af, for Solvej skal bruges af følgebilerne og politimotorcyklerne. Ved afspærringen på Kirkegade/Borgergade vil der dog stå politi, som lukker folk forbi, der har et ærinde på sygehuset. Der er altså adgang til sygehuset østfra.

Annonce

Midtbyen

Dele af midtbyen afspærres endnu tidligere.

For eksempel vil parkeringspladserne i midtbyen på Birketorvet, Banegårdsvej (Nordre Skole), Vesterbrogade ved Sygehuset og ved siden af Grindsted Midtpunkt være afspærret allerede fra onsdag den 21. august om aftenen. Parkeringspladserne skal bruges som holdepladser for cykelholdenes busser og biler.

Vesterbrogade fra lyskrydset ved Tinghusgade vil være afspærret torsdag den 22. fra morgenstunden klokken 08.00. Det betyder, at beboere på Floravej og Søtoften skal parkere ved det gamle Rema eller andre steder, hvis de skal ud og køre fra 8.00 til 17.30.

Annonce

Gående og cyklister

I midtbyen (Vesterbrogade og Nørregade) er der hegn langs ruten. På resten af ruten vil det være muligt for cyklister og gående at gå/trække over vejen. Cykelrytterne kommer dog med et minuts mellemrum, så man skal være meget opmærksom, når man krydser vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce