Annonce
Jelling

Se kort: Her er hjertestarterne i Jelling-området

Hjertestartere markeret med grøn farve er altid åbne, mens de gule er tilgængelige i åbningstiden for det enkelte sted. Rød farve betyder, at hjertestarteren er bag lås og slå. Kort: Google Maps
26 hjertestartere er på nuværende tidspunkt at finde inden for Jellings gamle kommunegrænse. De fleste er i Jelling by. Se interaktivt kort herunder.

Jelling: Ved hjælp af Trygfondens oversigt over hjertestartere i hele landet har vi fundet de lokale steder i Jelling og omegn, hvor man kan finde en hjertestarter.

På landsplan er der lidt over 20.400 registrerede hjertestarter. Nogle er døgnåbne, mens andre er tilgængelige i åbningstiden, hvis de eksempelvis er inde på en institution eller en virksomhed.

I det område, som dækker Jellings gamle kommunegrænse, er der i øjeblikket 26 registrerede hjertestartere, hvoraf de fleste er i Jelling by. Dog er der både hjertestarter i Mølvang, Ildved, Kollerup og Ildved.

Bor man yderligt inden for den gamle kommunegrænse, er det også værd at undersøge, hvor der er hjertestartere i eksempelvis Gadbjerg, Givskud, Tørring, Skibet og lignende byer.

Se kortet her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce