Annonce
Vejle

Se kunstværker fra Down Under i Vejle

Jessica McGrath til højre markerede åbningen af sin lille lokale udstilling med en workshop, hvor alle kunne prøve kræfter med vandfarverne. Jessica stammer fra Australien, men bor for tiden i Vejle, fordi hendes mand arbejder på Lego. Privatfoto

Man kan i disse dage se værker af den australske kunstner Jessica McGrath i Café Deli i Vejle Midtpunkt.

Annonce

Vejle: Hvis man synes, der er noget roligt og flydende over de værker, der hænger på væggene i Café Deli i Vejle Midtpunkt, er godt set. Kunstneren, australske Jessica McGrath, har nemlig forsøgt at fange naturens og kroppens rolige former i sine billeder.

Jessica McGrath, hvis mand arbejder på Lego, har valgt at bruge sin tid som "medrejsende hustru" på at koncentrere sig om maleri og tegning. Hun har tidligere medvirket i gavlmaleriet på Vejle Musikteaters hvide væg under Trekantens Kulturfestival sidste år, og hun har også udstillet på Café Sejd i Jelling.

Men den næste måneds tid kan man altså se en helt anden side af australieren, der for en tid er blevet vejlenser.

- Jeg forsøger at fange forbindelsen mellem menneske og natur ved at male organiske former og abstrakte figurer, som er inspireret af den menneskelige fysik, fortæller Jessica McGrath om sine farvestrålende malerier, der er udført i akvarel vandfarver og tegnekridt.

Jessica McGrath maler organiske, abstrakte former inspireret af naturen og menneskets krop. Man kan se billederne på Café Deli i Nørregade ved Vejle Midtpunkt. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Vejle

Flere corona-krav til Bryggen: Nu holder opsynsmænd øje med din hygiejne

Annonce