Annonce
Børkop

Se listen: Børkops dyreste sommerhuse

'God beliggenhed' må være det gennemgående nøgleudtryk som passer på de fem dyreste sommerhuse i Børkop-området. Her er det sommerhuset på Anemonevej 24 i Mørkholt til 4.895.000 kroner. Foto: Lilienhoff
Havudsigt, store vinduespartier og rigeligt med terrasser. Det er hvad du kan få, hvis du går efter en af områdets dyreste sommerhuse.

Børkop: Er du på udkig efter et nyt sommerhus i Børkop-området, og er prisen ikke et problem, så er der rigeligt med flotte sommerhuse til salg.

Via boligsiden.dk har vi fundet frem til Børkop-områdets fem dyreste sommerhuse.

Annonce

1. Moderne sommerhus med fabelagtig udsigt til indsejlingen ved Vejle Fjord

Anemonevej 24 i Mørkholt. Foto: Lilienhoff

"Med en absolut uovertruffen beliggenhed ved indsejlingen vil Vejle Fjord og den der tilhørende lige så eventyrlige panoramaudsigt til det halvlukkede farvand og de omsluttende landskaber, er dette sommerhus i en klasse for sig".

Sådan beskriver liebhavermægleren Lilienhoff den 91 kvadratmeter store bolig på Anemonevej 24 i Mørkholt. Til en pris på 4.895.000 kroner får man et hus med beliggenhed helt ned til stranden, og hvor hele den østlige væg har et stort glasparti.

Ejendommen gennemgik i 2006 en større ombygning, hvor hele huset blev isoleret, så det kan anvendes året rundt.

2. Fuldstændig unik beliggenhed

Marius Hansensvej 15 i Mørkholt. Foto: Robinhus

Hos RobinHus har man et sommerhus til salg på Marius Hansensvej 15 i Mørkholt, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på vandet.

"Her får man en sjælden udbudt mulighed for at erhverve sig et enestående sommerhus i første række med privat grund helt ned til vandkanten", lyder beskrivelsen fra mægleren.

Prisen på sommerhuset er 4.495.000 kroner og til den pris, får man blandt andet havudsigt fra alle rum, køkken/alrum med brændeovn, gæsteannex og opbevaring med plads til eventuelle vandsportsudstyr.

3. Nyopført sommerhus i skønne omgivelser ved Høll Strand

Strandengen 7 i Høll. Foto: Lilienhoff

Vil man ikke forstyrres for meget af forbipasserende, så er dette sommerhus for enden af en blind vej i Høll måske noget. I "baghaven" har man Fladstranden og inden det, er der en udsigtsterrasse.

Boligen på Strandengen 7 er 78 kvadratmeter plus et udhus på 21 kvadratmeter. Grunden udgør i alt 812 kvadratmeter, og prisen for det hele er 3.995.000 kroner.

Inde i huset finder man massive egetræsgulve og rustikke klinkegulve. Derudover er der bryggers og to badeværelser i sommerhuset, men det er ikke det, der er det vigtigste ifølge Lilienhoff, der har huset til salg.

"Det er naturligvis udsigten, der stjæler opmærksomheden - og den opleves bedst ude fra den vedligeholdelsesfrie grund", skriver de.

4. Fantastisk sommerhus med udsigt

Marius Mikkelsensvej 2 i Mørkholt. Foto: Home

"Dette er er måske Mørkholts mest gennemførte sommerhus".

Sådan lyder det indledningsvis fra Home, som har sommerhuset på Marius Mikkelsensvej 2 til salg for 3.995.000 kroner.

Sommerhuset i Mørkholt byder blandt andet på fire soveværelser, hems og et samlet terasseareal på 180 kvadratmeter - herunder 25 kvadratmeter overdækket.

"Samtidig er den overdækkede terrasse indrammet ind i husets ydre ramme. Det giver dig en følelse af at være ude, selvom man er inde og derved føres sommerhusets inde/udearealer sammen til en helhed", lyder det yderligere på hjemmesiden.

5. Flot sommerhus med fantastisk udsigt til Andkær Vig

Vigen 80 i Andkjær Vig. Foto: Danbolig

Hos Danbolig kan man for 3.960.000 kroner få sig et sommerhus i Andkær Vig med beliggenhed helt ned til vandet.

"Huset ligger i den perfekte højde på den store grund - dette kombinerer det nære til vandet og giver samtidig den smukkeste og billedskønne udsigt", skriver mægleren om det 48 kvadratmeter store sommerhus.

Rundt om huset på Vigen 80 er der vand og skov, hvilket indbyder til aktiviteter såsom gåture, cykling, svømmeture, kajakroning og windsurfing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Anette fik nysgerrigheden stillet

Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

112

Tyven kørte væk i familiens Citroën

Annonce