Annonce
Billund

Se listen: Her er Billund Kommunes 10 dyreste huse

Hvis man køber et af kommunens dyreste huse, får man en masse jord med i købet. Arkivfoto
Var det noget med en flot og moderne bolig? Eller hvad med masser af landbrugsjord? Vi præsenterer listen over de 10 dyreste ejendomme, der netop nu er til salg i Billund Kommune.

Billund Kommune: 250 huse står i skrivende stund udbudt til salg ifølge Boligsiden.dk.

Kommunens dyreste ejendom, der er beliggende på Morsbølvej 103, koster lige knap syv millioner kroner. Men så får man som køber også hele 60 hektar jord med i købet. Flere af de dyreste ejendomme er kendetegnet ved, at der følger en hel del landbrugsjord med. Derfor er den megen jord naturligvis en stærkt medvirkende årsag til, at prisen kommer godt i vejret.

Det er også årsagen til, at vi skal helt ned til listens fjerdeplads, før vi for første gang støder på et hus, beliggende i Billund.

1) Masser af plads

På Morsbølvej 103 ligger Billund Kommunes dyreste ejendom.

Den dyreste ejendom, der netop nu er til salg i Billund Kommune, ligger på Morsbølvej 103 og koster 6,95 millioner kroner.

Det er de 60 hektar jord, hvoraf de 12 hektar er skov, der trækker prisen op i den høje ende. Selve stuehuset er 167 kvadratmeter stort med en masse originale detaljer bevaret. Huset er fra 1913 og skal nok renoveres en smule.

Men for knap syv millioner kroner er der altså mulighed for at købe masser af plads - både med og uden tag. Der er således også flere staldbygninger på ejendommen og en maskinhal på 220 kvadratmeter.

2) Stor skov

En stor skov og masser af jord følger med denne ejendom, som er kommunens næstdyreste.

Også på ejendommen Frederikshåbvej 6 mellem Vorbasse og Frederikshåb er der for 5,45 millioner kroner mulighed for at få knap 21 hektar at brede sig på - heraf er cirka otte kvadratmeter skov.

Stuehuset, der er opført i 1921, har et boligareal på 110 kvadratmeter samt en mindre kælder.

Ejendommen har desuden driftsbygninger, der kan bruges til forskellige formål.

3) Bolig og erhvervslokaler i et

På Morsbøl Skolevej 1 er der stor mulighed for at have privatbolig sammen med erhverv.

Var det noget at have privatbolig og erhverv på samme adresse? Det er der mulighed for på adressen Morsbøl Skolevej 1 ved Grindsted hvor den 238 kvadratmeter store bolig og de 798 kvadratmeter store erhvervslokaler er til salg for 4,995 millioner kroner.

Knap 400 kvadratmeter erhvervslokale er lejet ud til detailhandel med tøj, brugskunst og vin, mens køberen frit kan råde over den resterende del.

Boligen fremstår moderniseret, og den ligger på en 13.000 kvadratmeter stor grund.

4) Stor og arkitekttegnet villa

På Lillevang ligger Billunds dyreste hus.

Det dyreste hus i Billund ligger på adressen Lillevang 108 og er til salg for 4,995 millioner kroner. For de penge får man en arkitekttegnet villa på 231 kvadratmeter, bygget i 2016.

Boligen har høj kvalitet med en masse gennemtænkte detaljer, fortæller mægleren. Blandt andet er det oplagt at indrette adskilt børne- og voksenafdeling, hvor hver part har adgang til eget badeværelse.

Fra den 83 kvadratmeter store garage er der mulighed for at gå direkte ind i bryggerset, så selv i regnvejr er det muligt at komme hjem uden at få våde fødder.

5) Liebhaverbolig i Grindsted

Udsigt over Engsøen? Det byder denne villa på.

Unik liebhavervilla på 222 kvadratmeter med udsigt til både Grindsted Å og Engsøen. Sådan beskriver ejendomsmægleren huset på Engsøparken 179, der er til salg for 4,975 kroner.

Villaen er opført i 2008 og kan blandt andet byde på en 70 kvadratmeter stor overdækket terrasse. Køkkenalrummet er på 1. sal, og det gør, at det fra husets store opholdsrum er muligt at have udsigt over Engsøen.

6) God plads og store erhvervsbygninger

De gode erhvervsbygninger er et godt argument for at købe denne ejendom i Nollund.

Der er god plads at brede sig på, hvis man køber ejendommen på Nollundvej 143 i Nollund. En ejendom, der er til salg for 4,745 millioner kroner.

Med til ejendommen hører 55.000 kvadratmeter jord, ligesom der er to store erhvervsbygninger på i alt 1118 kvadratmeter.

Stuehuset er opført i 1995 og renoveret i 2003, og det er 316 kvadratmeter stort.

7) Udsigt over Engsøen

Fra ejendommen på Engsøvænget 16 er der direkte udsigt til Engsøen.

En af Grindsteds absolut bedste placeringer. Sådan skriver ejendomsmægleren om Engsøvænget 16, hvor der fra den 253 kvadratmeter store bolig er mulighed for at se ud over Engsøen.

Huset er opført i 2010 med henblik på et minimum af vedligeholdelse.

Huset har med sin beliggenhed en fantastisk udsigt over Engsøen, og mægleren fremhæver desuden det imponerende køkken/alrum samt den høje kvalitet som argument for at købe huset.

Ejendommen er til salg for 4,495 millioner kroner.

8) I naturen - tæt på byen

På Grindsted Landevej 31 er der mulighed for på samme tid at være tæt på naturen og byen.

Blot to kilometer fra Grindsted findes ejendommen på Grindsted Landevej 31. Den er til salg for 4,095 millioner kroner.

Landstedet har cirka fem hektar jord, og områdets sammensætning gør, at det nærmest ligner en park. Bygningerne er opført i 1998 og er derfor i særdeles god stand, lover ejendomsmægleren.

Huset er 181 kvadratmeter stort med en garage på 89 kvadratmeter. Der er tale om en ejendom, som ifølge mægleren henvender sig til de mennesker, der gerne vil have nærkontakt med naturen, men som stadig gerne vil bo tæt på byen.

9) God plads ved Donslund

På denne landejendom ved Donslund er der god plads.

Ejendommen på Søgårdvej 144 ved Donslund breder sig over 28 hektar, hvor en stor del af jorden dog er bortforpagtet.

Stuehuset, som er bygget i 1900, er 190 kvadratmeter stort, og det fremstår moderniseret på alle væsentlige områder.

På ejendommen er der desuden flere bygninger, som kan bruges til flere forskellige formål.

Prisen for hele herligheden ved Donslund er 3,99 millioner kroner.

10) Køb den gamle tekniske skole

Huset blev oprindeligt opført som teknisk skole.

Ejendommen på Østergade 22 i Grindsted blev oprindeligt opført som Teknisk Skole. Huset har derfor en historie, men det er i dag blevet ombygget til at være en herskabelig villa.

Huset ligger meget centralt i forhold til Grindsteds bymidte, og det er udbudt til salg for 3,795 millioner kroner.

Huset har hele 407 kvadratmeter, der er fordelt på tre plan. I dag bliver en del af huset udlejet som bed and breakfast, men det kan en ny ejer selv beslutte, om vedkommende vil fortsætte med.

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Siriuspatruljen samles ved Vejle Fjord: Her kan fortælles historier om kulde, afsavn og 100 dage uden bad

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce