Annonce
Billund

Se målene: Billund tævede Grindsted i fodbold

Det er sædvanligvis intenst, når Billund og Grindsted tørner sammen i fodbold. Midt i denne uge blev det til en Billund-sejr på 4-1. Billedet her er fra et tidligere opgør mellem de to hold. Arkivfoto: Alex Hermann
Lokalopgøret i fodbold mellem Billund IF og Grindsted GIF endte med en sikker sejr til hjemmeholdet på 4-1.
Annonce

Billund: Der var ikke den store tvivl om, hvem der skulle løbe med sejren, da der onsdag aften var lokalbrag i fodboldens serie 4. Billund IF var gennem hele kampen bedre end det gæstende hold fra Grindsted GIF og vandt kampen sikkert med 4-1.

Dermed ligger tre lokale hold nu side om side med seks point for tre kampe, da både Billund IF, Grindsted GIF og Team BFO, som er et holdsamarbejde mellem fodboldklubberne i Sdr. Omme, Filskov og Blåhøj, har vundet to ud af de første tre kampe.

Annonce

Begyndte med højt pres

Det var ifølge Billund-træner Jan Skov helt fortjent, at de tre point havnede hos hjemmeholdet.

- Vi begyndte kampen som aftalt med et højt pres. Det bar frugt i form af mange chancer, men kvaliteten i afslutningerne var ikke noget at råbe hurra for, fortæller Jan Skov.

I stedet slog Grindsted midt i halvlegen kontra og bragte sig foran med 1-0. Det slog dog ikke Billund-spillerne ud. De fortsatte med at skabe chancer, men det krævede alligevel solid hjælp fra Grindsted-målmanden at få bragt balance i regnskabet inden pausen.

Grindsted-keeperen spillede bolden direkte ud i fødderne på Billunds Mathias Mogensen, som køligt kunne udligne.

Annonce

Hattrick i 2. halvleg

Billedet fortsatte efter pausen, men det var først inden for de sidste 20 minutter, at sejren blev slået fast. Det blev den så også ganske effektivt, da Jonathan Plagborg hele tre gange sendte kuglen i kassen og sikrede en på papiret komfortabel sejr på 4-1.

- Der er ingen tvivl om, at vi savner kynisme på den sidste tredjedel af banen, men vi har et meget ungt hold med både vilje og talent. Rom blev ikke bygget på én dag, og vores fundament og de indbyrdes aftaler bliver stærkere og stærkere, siger Jan Skov.

Billund IF spiller igen mandag aften på udebane i Karstoft. På det tidspunkt har både Grindsted og Team BFO igen været i aktion.

Kommunens højest rangerede hold, Grindsted GIF, som spiller i serie 2, spiller på hjemmebane søndag klokken 11 mod Jerne IF, mens Krogager Boldklub, der optræder i serie 3, har fået en vanskelig start med nederlag i de første par kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce