x
Annonce
Fredericia

Skatteminister til pressemøde i Port House om nyt skattecenter

Vi beklager den dårlige lydkvalitet.

Fredericia: Mandag formiddag var skatteminister Morten Bødskov (S) i Fredericia for at holde pressemøde sammen med borgmester Jacob Bjerregaard (S) om det kommende skattecenter i Port House.

Som avisen Danmark søndag aften kunne fortælle - blandt andet her i Fredericia Dagblad - har regeringen planer om at åbne otte nye skattecentre udenfor hovedstaden de kommende år. To af dem kommer til at arbejde med hvidvask, momssvindel, skattely og sort økonomi. De bliver placeret i henholdsvis Fredericia og Frederikssund.

Skattecentret i Fredericia bliver placeret i Port House i Kanalbyen og får 100-150 medarbejdere. Det vil ifølge planen være i fuld drift i løbet af efteråret.

Skatteminister Morten Bødskov holder kl. 10 pressemøde i netop Port House sammen med partifællen Fredericia Kommunes borgmester Jacob Bjerregaard. Her vil de fortælle nærmere om planerne.

Port House ligger i Kanalbyen med udsigt over Lillebælt. Her får et af de nye skattecentre til huse i løbet af 2020. Her kl. 10 holder skatteminister Morten Bødskov pressemøde i Port House sammen med borgmester Jacob Bjerregaard. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce