Annonce
Egtved

Se nye og gamle udstillinger i Vandel

Museets vartegn gennem mange år, som desværre måtte fjernes, da det blev offer for ”tidens tand”. Foto: Randbøl Sogns Lokalarkiv.
Annonce

Vandel: Randbøl Sogns Museumsforening har de seneste uger gennemført en hvervekampagne i Randbøl Sogn med det formål at skaffe nye medlemmer.

Her efterfølgende har bestyrelsen valgt at holde åbent hus søndag 18. oktober. Alle er velkomne til at se de faste udstillinger om egnens tidligere forretninger, den gamle skolestue, karlekammeret med mere.

For nyligt var der indvielse på en større udstilling om Vandel Flyvestation. I forbindelse med, at tyskerne påbegyndte opførelsen af flyvestationen i 1943, blev området gennemfotograferet af "Baurat" Herman Süling.

Alle bygninger blev desuden opmålt og beskrevet. Lokalarkivet har været heldig gennem Sülings søn i Tyskland at komme i besiddelse af flere hundrede af disse fotos, affotograferet fra faderens fotoalbum, som fortæller spændende danmarkshistorie. Også Vandels historie efter krigen skildres med fotos og genstande.

Legetøjsudstillingen i kælderen er blevet suppleret med nye genstande og med et spændende teenageværelse fra 1980´erne fyldt med ting fra en tid, som mange nok husker.

Skulle der komme mange gæster til åbent hus-arrangementet, vil gæsterne blive lukket ind i hold af corona-hensyn. Der er kaffe på kanden og fri entré. Åbningstiden er denne dag klokken 10-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce