Annonce
Vejle

Se pressemødet: Lars Seier investerer millionbeløb i lokale computerstjerner

Esport er blevet meget populært landet over. Her ses Nikolaj Hansen tidligere i år i finalen i Vejle Mesterskaberne i onlinespillet Counter-Strike: Global Offensive. Arkivfoto: Mads Hansen

Lars Seier holder pressemøde i på Campus Vejle Sportscollege. Læs om sagen her: http://vafo.dk/article/20160816/ARTIKLER/160819412

Opslået af Vejle Amts Folkeblad på 16. august 2016
Vejle - På et pressemøde på Campus Vejle fortæller tidligere Saxo Bank-direktør, Lars Seier Christensen, netop nu, at han har investeret et syv-cifret beløb i Tricked eSport.

Tricked eSport er et professionelt eSport-hold fra Vejle og er blandt de førende eSports-hold i landet i forskellige spil, såsom FIFA, Counter-Strike og League of Legends.

- Af principielle grund oplyser jeg aldrig det præcise beløb. Jeg kan dog afsløre, at det er et beløb på syv cifre - men i den lave ende, fortæller erhvervsmanden, der ifølge Berlingske har en formue på 3,1 milliarder kroner.

Følg med på Facebook

Flere af spillerne fra Tricked eSport har det sidste år stået for undervisningen på Vejle Sportscollege eSport-linje, som startede i august 2015.

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med holdet. Jeg er meget fascineret af dem, fordi de virker som nogle seriøse og erfarne folk, siger Lars Seier Christensen.
Annonce

Se pressemødet herover, der blev streamet live fra Campus Vejle via Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce