Annonce
Vejle

Se video: Derfor er Marc gået op og ned ad Munkebjergtrappen i over 24 timer

I næsten 24 timer har Marc Pedersen knap nok spist, mens han har gået på Munkebjergtrappen. De høje temperaturer slog ham tidligt ud af kurs, men efter ni timer kom han ind i en godt rytme. Foto: Maria Søgård Jørgensen
Hvis man går op og ned ad Munkebjergtrappen 316 gange, svarer det til, at man har besteget Mount Everest. Det har 43-årige Marc Pedersen været i gang med siden fredag aften. Men hvorfor? Det svarer han på her.
Annonce

Vejle: Siden fredag aften klokken 19 har 43-årige Marc Pedersen været at finde på Munkebjergtrappen.

Han vil gå op og ned 316 gange, fordi det svarer til at bestige Mount Everest: 8.848 meter.

Det har indtil videre været en strabadserende tur med meget høje temperaturer. Allerede efter to timers gang var Marc overophedet og så prikker for øjnene. Derfor gik han med isposer om nakken de næste mange timer.

- Så det var en overraskende lang nat, indrømmer han og fortæller, at han først kom ind i en god rytme klokken cirka 04 lørdag morgen.

Annonce

Man undres

"Det er jo for vildt at han gør det! Den trappe er jo ikke engang behagelig at gå på," lød det blandt andet fra nogle tilskuere lørdag eftermiddag.


Jeg var i trouble meget tidligt og ramte først rytmen klokken 04 i morges.

Marc Pedersen


"Hvad opnår du ved det?" blev Marc Pedersen spurgt af nogle andre forbipasserende, som undrede sig over, hvordan han er kommet på denne tossede ide.

Hør hans svar her:

Trods udfordringer med varmen undervejs, så har Marc Pedersen holdt et stabilt tempo i løbet af det første døgn på trapperne, og derfor er det fortsat forventningen, at han har gennemført sin udfordring til sig selv, når der er gået ialt cirka 28 timer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce