Annonce
Jelling

Se video: I 2012 væltede de Jelling Musikfestival

Lukas Grahams første festivalkoncert nogensinde foregik på Jelling Musikfestival i 2012. Avisens udsendte skrev dengang om koncerten, at vedkommende "mindes ikke tidligere at have set det telt SÅ fyldt. Selv udenfor stod de og rokkede med i hundredvis." Arkivfoto: Michael Svenningsen
Søndag 31. maj 2020 vender Lukas Graham tilbage til Jelling, efter at bandet sidst spillede på festivalen i 2012 og 2013. Debutkoncerten glemmer bandet aldrig.

Jelling: Trods stor popularitet og adskillige koncerter i ind- og udland husker Lukas Graham stadig den første oplevelse på Jelling Musikfestival i 2012.

- Jelling var faktisk den første festivalkoncert, vi nogensinde spillede. Det var første gang, vi fik sådan en wowoplevelse, da mere end 5.000 mennesker sang med på vores musik. De sang endda så højt, at vi næsten ikke kunne høre, hvad vi selv spillede. Vi var fuldstændig flyvende efter den koncert, udtaler bandet i en pressemeddelelse.

Også i Vejle Amts Folkeblad blev det bemærket, at Lukas Graham var et populært navn under festivalkoncerten i 2012. Således skrev avisens anmelder følgende:

"Denne iagttager mindes ikke tidligere at have set det telt SÅ fyldt. Selv udenfor stod de og rokkede med i hundredvis. Selv om de ikke kunne se en bjælde af musikerne på scenen. Et par af de mest ivrige piger legede pole-dancing op og ned ad de glatte alu-stænger bagest i teltet. For bare at få et glimt af den lille mand på scenen. Kunne man ikke se så meget, kunne man bestemt høre. For den koncert var også en lydmæssig oplevelse," stod der i avisen.

Et kamera fulgte Lukas Graham før og under koncerten, og i den færdigklippede video bekræfter ovenstående ord ganske tydeligt. Se mere herunder.

Annonce

Dengang Lukas Graham væltede Jelling

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce