Annonce
Hedensted

Se videoerne: Kæmpeskylle lukkede central vej

Flere bilister måtte vende rundt, mens andre tog chancen, da voldsomt nedbør endnu en gang oversvømmede viadukten på Bredgade i Hedensted.

Annonce

Hedensted: Himlen åbnede sig til morgen og formiddag for alvor over Hedensted, hvor den ene millimeter regn efter den anden silede ned.

Det blev i sidste ende for meget for kloaksystemet, som måtte give fortabt mod de voldsomme mængder, hvilket var særligt synligt ved viadukten på Bredgade.

Her skabte en oversvømmelse trængsel og fik flere bilister til at vende rundt, mens andre fik et gratis undervognsskyl af den slag, de nok helst var foruden.

Til sidst så Hedensted Kommune sig nødsaget til at spærre vejen, som blev genåbnet igen ca. kl. 13.15.

Oversvømmelsen ved viadukten på Bredgade i Hedensted så stor nok til, at Hedensted Kommune har set sig nødsaget til midlertidig at spæære vejen. Foto: Lennart Kjær Schouborg
Annonce

Ikke første gang

Det er langt fra første gang, netop den strækning på Bredgade må overgive sig til vejrguderne. Tidligere var det et klassisk syn, hver gang der kom større mængder regn.

Derfor blev der i 2015 skiftet en hovedkloakledning samt lavet såkaldt strømpeforing i afløbsrørene, som simpelt fortalt er at lave et nyt rør i de eksisterende for at regnvandet kan løbe hurtigere væk.

En løsning, der har stået imod vejret hidtil, men altså denne gang tabte kampen.

Har du også billeder eller videoer fra den langvarige regnbyge, må du meget gerne sende dem til journalist Lennart Kjær Schouborg på lepo@hsfo.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce