Annonce
Ikast-Brande

Sebastian Øgaard kører Formel 4 for spansk topteam

Sebastian Øgaard fra Ejstrupholm er klar til at køre Formel 4 i Spanien i april. Foto: Sebastian Øgaard Racing
Ung racerkører fra Ejstrupholm skal køre for det spanske team Campos Racing i det spanske Formel 4-mesterskab.
Annonce

Ejstrupholm: Når den kun 16-årige racerkører Sebastian Øgaard fra Ejstrupholm tager hul på dette års motorsportssæson bliver det som kører for det spanske Campos Racing i det spanske Formel 4-mesterskab.

I 2020 kørte Sebastian Øgaard sin første hele sæson i formelbiler efter at have været blandt Europas bedste gokartkørere i flere år. Udviklingen i løbet af sæsonen har gjort, at det spanske team mod slutningen af året henvendte sig for at høre om mulighederne.

- Jeg har været i Spanien for at arbejde med teamet, og de er både dybt professionelle og samtidig virkelig rare og imødekommende. Campos er i forvejen engageret i Formel 3 og Formel 2, så at de gerne vil have mine erfaringer til deres første sæson i Formel 4 ser jeg som et kæmpe skulderklap - og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem, udtaler Sebastian Øgaard.

Annonce

Plads til unge talenter

Campos Racing er drevet af den tidligere Formel 1-kører Adrián Campos, som efter sin aktive karriere har skabt et velrenommeret racerteam, der tidligere har haft racerkørere som Fernando Alonso og Sergio Perez bag rattet på sine biler.

Om tilknytningen af Sebastian Øgaard siger Adrián Campos:

- Vi har altid haft det som del af vores fundament at give talentfulde racerkørere muligheden for at køre sammen med os. Sebastian bringer både talent og erfaring med til teamet, og vi forventer at det kan blive et langvarigt samarbejde.

Den hurtige midtjyde forventer at sæsonen starter på Jarama-banen nord for Madrid den 10-11. april.

Det forventes at sæsonen starter med to løb i april måned, men derefter er der pause frem til 1. august, så der er plads til at pandemien kan rase ud uden en masse omrokeringer af sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce