Annonce
Trekantområdet

Seks indbrud og tyverier i weekenden: Her er listen over de stjålne ting

En række mennesker kom i weekenden hjem til et hus, der var blevet udsat for indbrud. Arkivfoto: Timo Battefeld
Annonce

Nordvestfyn: I weekenden har Fyns Politi modtaget fem anmeldelser om indbrud og én om tyveri begået i Middelfart Kommune.

Første anmeldelse kom fredag klokken 15.33 og drejede sig om et tyveri begået på Kløvervej i Middelfart. En halv time forinden havde en person fået stjålet sin sorte skindpung, mens den var i en bukselomme.

Klokken 1.58 natten mellem fredag og lørdag blev der begået indbrud i en privat beboelse på Birkelunden i Ejby. Et kvarter forinden havde nogen brudt et vindue op ind til soveværelset. Her blev der dog ikke stjålet noget.

Det blev der til gengæld i Teglgårdsparken i Middelfart, hvor der også var indbrud i privat beboelse. Det blev begået i tidsrummet mellem onsdag klokken 10 og frem til fredag klokken 1. En eller flere tyve var kommet ind via hoveddøren til lejligheden og havde fra en skuffe i et sofabord stjålet et Mastercard og efterfølgende brugt det i en hæveautomat til at hæve 500 kroner.

Senere søndag blev der anmeldt et indbrud begået på Solvænget i Nørre Aaby, der var sket mellem torsdag klokken 10 og lørdag klokken 19.35. Her var et vindue brudt op. Anmelderen havde endnu ikke overblik over, hvad der var stjålet.

Det var der til gengæld ved et indbrud på Solvænget i Nørre Aaby, som blev anmeldt søndag aften. Det var sket mellem lørdag klokken 10 og frem til søndag klokken 22.30. Ved at bryde et vindue op ind til soveværelset, var en eller flere tyve sluppet af sted med kontanter, en guldhalskæde, guldøreringe, en højtaler, en sort bærbar computer og en skindjakke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce