Annonce
Trekantområdet

Seks indbrud på Nordvestfyn i weekenden: Arvesmykker, ure, slik og en toastmaskine snuppet

Politiet har fået anmeldt seks indbrud i Middelfart Kommune hen over weekenden. Foto: Michael Bager
Annonce

Nordvestfyn: Weekenden har budt på seks anmeldte indbrud i Middelfart Kommune. De stjålne genstande varierer fra arvesmykker til en toastmaskine.

I en bygning på Ridderstien i Harndrup blev der søndag morgen anmeldt et indbrud med en opbrudt terrassedør. I huset var der stjålet slik, en toastmaskine og diverse sodavand.

Søndag aften blev der anmeldt et indbrud i en privat bolig i Asperup. Vinduet var brudt op, og der blev stjålet arvesmykker.

I Middelfart på Oddevejen blev der søndag morgen anmeldt et indbrud i en virksomhed med et opbrudt vindue. Virksomheden fik kun stjålet kontanter.

Søndag eftermiddag blev der anmeldt et indbrud i et privat hjem i Middelfart. Terrassedøren var brudt op, og der var stjålet to ure fra mærkerne Berring og Skagen.

Lørdag formiddag blev der anmeldt indbrud på Føns Strandvej. Hængelåsen til en bagdør blev brudt op, og derefter blev der stjålet en softice-maskine, en slush ice-maskine, en pølsekoger, en klemgrill, en røremaskine, is og sodavand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce