Annonce
Trekantområdet

Seks parter i færdselsuheld: En bagklap på vildspor skabte stor ravage

Seks parter var søndag involveret i et større uheld på Lillebæltsbroen. Det hele skyldtes en bagklap, der røg af en påhængsvogn. Politiet har endnu ikke fundet parten i uheldet, der mistede bagklappen. Arkivfoto: Timo Battefeld

Fredericia: Søndag eftermiddag var hele seks køretøjer involveret i et færdselsuheld på motorvejen på Lillebæltsbroen, som blandt andet betød, at første vognbane samt nødsporet i retning mod Fyn fra Jylland, måtte spærres i knap to timer.

Sydøstjyllands Politi fortæller, at det var en bil, der havde en påhængsvogn efterspændt, som tabte bagklappen. De landede i første vognbane og ramte derefter en personbil med en campingvogn med skader på bundkarret til fælge, da bilen og campingvognen kørte over bagklappen.

Bagefter kom en tredje part – en varebil med en påhængsvogn – han kørte også over den tabte bagklap, og det resulterede i et hul i bundkarret, så olie fra varebilen endte på vejbanen. På grund af oliespildet, gled en fjerde part – en motorcyklist – i olien. Han gled ind i en femte part, og sidetasken fra motorcyklen faldt af, hvorefter den fløj hen i bagenden på højre side af en part seks.

Annonce

Arno Rindal Petersen fra Patruljecenter Syd oplyser, at der ikke var tale om alvorlig personskade for nogle af parternes vedkommende. Politiet leder stadig efter den første part i færdselsuheldet, der tabte sin bagklap. Han er noteret som en ”ukendt flugtbilist”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Peanutbutter-banana-sandwich og portugisiske grillspyd: Det har der været serveret på Vejlegården siden fagkonflikten

Annonce