Annonce
Billund

Seks tirsdage med fortræning til stjernetouren

MTB-sporet i Grene Sande er gjort klar til rytterne på stjernetouren. PR foto

Tilmeldinger strømmer ind til den 26. udgave af Stjernetour de Grindsted. MTB-spor er klar til rytterne.

Annonce

Grindsted: Tilmeldingen til Sydbank Stjernetour de Grindsted er i fuld gang. Løbet køres lørdag den 5. maj og arrangeres af Grindsted Cykelmotion. Det er det 26. løb i rækken.

- Det glæder os, at tilmeldingerne strømmer ind og vi varmer op til de sidste måneder med forberedelser i udvalgene omkring løbet. Alle mand er i gang og der er rigtig travlt, udtaler formand for Stjernetouren, Karsten Andersen, i en pressemeddelelse.

Starten foregår fra torvet ved Sydbank og nord ud af byen via Jernbanegade, og målområdet er samme sted, når rytterne ankommer til torvet.

Annonce

Plads til flere

Fortræning Sydbank Stjerne Tour De Grindsted og Sydbank vil igen gerne gøre en særlig indsats for at få flere med til løbet og måske også gerne tiltrække nye medlemmer. Derfor bliver der etableret fortræning fra Sydbank i Grindsted hver tirsdag klokken 18.00 fra 27. marts til Stjernetouren i maj - i alt seks gange. Her etableres der startgrupper, hvor man kan komme i gang sammen med andre, der ikke har stor erfaring på en racercykel. Startgrupperne vil blive ledet af GCM's erfarne kaptajner.

MTB sporet i Grene Sande er gennemgået og repareret og udbygget i fællesskab af medlemmer fra flere klubber omkring Grindsted-Billund. Det er et stort arbejde, som til gengæld sikrer en fin tur på MTB i naturskønne omgivelser. Derfor gentages sidste års succes til Stjernetouren med en cirka 45 km MTB tur, hvor alle kan være med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce