Annonce
Erhverv

Selskab bag måltidskasser leverer nu også hotelmad:  - Det er ikke bare kopnudler eller suppe fra en dåse

Menukortet er blevet opdateret hos Zleep Hotel Billund i samarbejde med Måltidsboxen i Grindsted. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Også et lufthavnshotel skal kunne tilbyde mad af høj kvalitet, så derfor har Zleep Hotel i Billund opgraderet sit menukort i samarbejde med Måltidsboxen i Grindsted. Nu er det nemlig cateringvirksomheden, der leverer maden til hotellet.

Billund: Når gæster besøger hotellet ved lufthavnen, er der ikke længere toast og pølsehorn på menukortet.

Nu er der derimod burger, dagens suppe og pizza lavet med surdejsbunde fra Italien.

- Vi skal kunne tilbyde ordentligt mad, der samtidig kan være en del af vores koncept, fortæller hotelchefen for Zleep Hotel, Martin Ebmark.

Annonce

Derfor har hotellet indgået et samarbejde med Caspar Theis, der er direktør hos Måltidsboxen i Grindsted. Sammen har de udviklet et nyt menukort med retter, som er tilpasset hotellets begrænsede køkkenfaciliteter.

- Det skulle være mad af god kvalitet, og noget vi samtidig kunne håndtere. Vi har for eksempel ingen friture, så vi skulle finde ud af, hvordan vi alligevel kunne tilbyde burger og pommes frites eller en lækker suppe.

Martin Ebmark hotelchef for Hotel Zleep i Billund, som har lufthavnen som nabo. Arkivoto: Jacob Schultz

Udover menukortet har medarbejderne på Zleep også deltaget i en træningsdag, hvor de lærte om tilberedning af maden.

- Det skal bare sidde lige i skabet, understreger Martin Ebmark.

Måltidsboxen: Stort potentiale

Måltidsboxen er en virksomhed, der leverer måltidskasser ud til enlige og familier i hele landet, og med Zleep-samarbejdet bevæger den sig ind på et nyt forretningsområde.

Caspar Theis er direktør hos Måltidsboxen. Han har en baggrund som tjener, kok og underviser. Arkivfoto: Jacob Schultz

- Der er ret stort potentiale i markedet for hoteller, der vil servere mad, men hvor de ikke har en større restaurant og køkken, forklarer direktør Caspar Theis, der ser klare fordele ved at samarbejde med et lokalt hotel som Zleep ved lufthavnen.

- Vi er en lille virksomhed, der hurtigt kan omstille sig, og det er en kæmpe styrke, at vi er så fleksible over for hinanden. Vi kan ændre os hurtigt, så hvis de har en idé til en ret, er der ikke langt fra idé til handling.

Annonce

Stadig fokus på måltidskasser

Måltidsboxen vil stadig have sit primære fokus på måltidskasser, mens et hotelsamarbejde som det med Zleep skal ses som et supplement til forretning.

Og udviklingen af det nye menukort til hotellet har ifølge Caspar Theis da også både været sjovt og udfordrende.

Vi kan ændre os hurtigt, så hvis de har en idé til en ret, er der ikke langt fra idé til handling

Casper Theis, direktør hos Måltidsboxen

- Det er en anden måde at gøre det på, når man gerne vil have retter af den samme kvalitet. Der bliver selvfølgelig stillet krav, men det er ikke noget, jeg selv står med, for jeg har nogle rigtig gode leverandører, siger han og understreger, at selvom det skal være nemt for hotellet, er kvaliteten stadig i fokus.

- Vi har kokke, der laver maden lige som til vores måltidsbokse, så det er ikke bare kopnudler eller suppe fra en dåse. Vi sørger også for, at medarbejderne kan anrette retterne uden de nødvendigvis har en kokkeuddannelse.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Historisk Vejle-gods til salg: Her får du 600 kvadratmeter bolig, skov, marker og egen voldgrav

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Hun blev headhuntet til stillingen i 2020: Nu fratræder direktør 'efter gensidig aftale'

Alarm 112 For abonnenter

'Jasmin' og 'Josefine' solgte nøgenbilleder til hundredvis af mænd: 22-årig vejlenser er fængslet i stor sex-afpresningssag

Vejle

I kan stadig nå det: Men der er ekstra run på bryllupperne på en speciel dato

Billund

Lalandia i Billund er til salg: Derfor er din ferie ikke i fare

Hvad gør andre lande? De bekæmper høje energipriser med hjælpepakker for milliarder

Erhverv For abonnenter

Michael og Mette bevarede Michelin-stjernen i september: Nu præsenterer ægteparret et eventyrligt regnskab, der har nået helt nye højder

Erhverv

Lille købmandsbutik kæmper hårdt for at overleve - kunderne køber for lidt

Egtved

Skoleleder siger, han ikke kender årsag til elevflugt på lille skole, men forældre er uenige: 'Skolelederen vil ikke høre på vores begrundelser'

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Vejle

Smittetallene stiger eksplosivt: For to måneder siden var der 3700 smittede i hele landet - tirsdag var der samme antal i Vejle alene

Give For abonnenter

På denne skole er det okay, hvis eleverne laver fejl: 'Det vigtigste er at give børnene en god skoledag'

Livsstil

Marianne og Gunnar har skiftet gammel kæmpevilla ud med nybygget rækkehus: Ingen skal stå med rodet efter os, når vi engang skal herfra

Annonce