Annoncørbetalt indhold

Selvsalg er populært, men du må ikke spare penge på boligadvokaten

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Efterhånden får flere og flere boligejere øjnene op for selvsalg af ejendomme såsom hus, sommerhus og lejlighed. Det er egentlig ganske logisk, da vi befinder os i en digital tid, hvor det aldrig har været nemmere selv at promovere sin bolig på diverse platforme og medier - det er blevet nemmere at nå ud til flere selv, uden hjælp.

Derudover er der også rigtig mange penge at spare på ejendomsmæglerens salær. De fleste tænker, at de sagtens selv kan gøre ejendomsmæglerens arbejde med at markedsføre boligen på nettet, lave fremvisninger, forhandle pris og i sidste ende sælge.

Annonce

Det kan man også sagtens, men der følger en del juridiske aspekter med i bolighandel også, og det kan komme til at koste mange penge, hvis man ikke har 100 pct styr på disse.

Her er det en rigtig god ide at lade en boligadvokat komme ind over, da det i sidste ende faktisk kan spare dig for mere end det koster. Der findes masser af dygtige boligadvokater, der koster mindre end man tror, det kan f.eks. være en som denne https://www.knudsgaardadvokater.dk/boligadvokat.

Hvor meget kan jeg spare ved selv at sælge min bolig

Det kommer selvfølgelig an på det nøjagtige salær, som ejendomsmægleren vil have, men den typiske ejendomsmægler tager mellem 50.000 og 100.000 for at sælge din bolig.

Allerede her ligger du langt fra hvad en boligadvokat ville koste dig. Udover selve udgifterne til advokaten kommer der selvfølgelig tinglysningsafgifter og betaling for diverse lovpligtige rapporter, men dem skal du jo betale uanset hvordan du sælger dit hus.

Synes du alligevel det bliver for stor en mundfuld, så kan en boligadvokat faktisk også hjælpe dig med at forhandle et salær hjem hos en evt. ejendomsmægler, så pengene til en boligadvokat kan nemt være sparet i sidste ende alligevel.

Hvad hvis jeg allerede har en køber på hånden

Nogen gange er man så heldig allerede at have en køber på hånden, inden et hus er kommet på markedet, det kan være nogen i området, der havde hørt at du overvejede at sælge dit hus, eller måske noget familie eller andre bekendte, der gerne vil købe dit hus.

Her laver en boligadvokat så en købsaftale mellem dig og den anden part.

En købsaftale er kort fortalt et juridisk dokument med alle de praktiske oplysninger, men er der fejl, eller mangler I denne, kan det få store økonomiske komplikationer, så derfor er det bedst at overlade dette til en advokat.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.