Annonce
VB

Sen Kjartan-scoring sender VB på førstepladsen

Kjartan Finnbogason slog igen til og sikrede VB tre point. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Det lignede længe 0-0, da VB hjemme mødte Vendsyssel, men tre minutter før tid slog Kjartan Finnbogason og sikrede VB en 1-0-sejr.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub er tilbage på 1. divisions førsteplads.

Sidst på eftermiddagen søndag vandt VB hjemme på Vejle Stadion med 1-0 over Vendsyssel på en scoring af Kjartan Finnbogason sat ind med cirka tre minutter igen af den ordinære spilletid.

Der var tale om en lige og i lange perioder kedelig kamp, hvor uafgjort havde været den mest rimlige udgang, men igen viste Finnbogason sin store værdi for VB-mandskabet med sin 10. sæsonscoring.

VB havde to ændringer i startopstillingen i forhold til den, Constantin Galca brugte onsdag mod HB Køge. Malte Amundsen var tilbage som venstre back og spillede i stedet for Viljormur Davidsen. På den centrale midtbane spillede Thomas Gundelund i stedet for Arbnor Mucolli.

Mucolli spillede 10’er mod HB Køge, men det blev Schoop, som fik den plads på Vendsyssel, og så spillede Gundelund og Ramadani en tand længere tilbage.

Annonce

Halvtam første halvleg

Første halvleg blev en halvtam omgang uden ret mange chancer.

Begge mandskaber havde svært ved at få spillet til at hænge sammen og passsede samtidig godt på sig selv.

De første 45 minutter bød blot på én stor chance, og den faldt til VB-topscorer Kjartan Finnbogason. Ganske symptomatisk kom chancen efter en kikser hos Vendsyssels Andreas Kaltoft, som totalt kiksede sin clearing. Bolden røg højt op i luften og faldt ned foran en fri Finnbogason, men den normalt træfsikre VB-angriber missede totalt sin afslutning, som gik forbi mål.

Vendsyssel havde et par skyd fra distancen, som Indy Groothuizen havde helt styr på, og VB kom også til lidt, som med god vilje kan gå under betegnelsen halve chancer.

Annonce

Godt indlæg fra Mucolli

Anden halvleg begyndte, som den første sluttede.

Det hele virkede meget låst, men efterhånden som halvlegen skred frem, kom der mere liv i kampen.

Det blev en mere åben forestilling, og de sidste 20 minutter opstod der også et par pæne muligheder til begge hold.

Kjartan Finnbogason havde en mulighed men fik ikke ram på kuglen. Det gjorde Vendsyssels Emmanuel Ogude til gengæld, da han sendte en afslutning på ydersiden af den ene opstander.

Der var ikke mange chancer, men i slutfasen slog hjemmeholdet til på én af de ganske få muligheder.

Indskiftede Arbnor Mucolli kom til baglinjen og smed en fin bold ind foran Vendsyssel-målet, og dér var Kjartan Finnbogason først på bolden og sparkede den i kassen.

I slutfasen forsøgte Vendsyssel sig med masser af lange bolde, men VB-mandskabet fik afværget og hentede tre vigtige point.

VB har nu en længere kamppause på grund af de forestående landskampe. Næste turneringskamp ligger lørdag 19. oktober, og det bliver også topkamp, da Kolding IF til den tid er gæst på Vejle Stadion.

VB-mandskabet spiller imidlertid en testkamp allerede søndag 13. oktober, når norske Haugesund kommer en tur til Vejle. Kampstart er klokken 16.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Covid-19 på kommunens største skole: Endnu et barn er konstateret smittet

Vejle

Sikke en kamp i Nørreskoven

Annonce