Annonce
Sport

Sene tilmeldinger giver trænerudfordring for fodboldskolen: - Vi skal nok få det løst

Lederne for DBU Fodboldskolen glæder sig til at komme i gang, men de mangler også et par assistenttrænere for at stå stærkest muligt. Arkivfoto: Anders Kynde
DBU Fodboldskolen i Jelling har fået mange sene tilmeldinger, som gør, at den oprindelige bemanding på fodboldskolen ikke er god nok længere. Derfor søger de en-to assistenttrænere til fodboldskolen, som løber af stablen i uge 31.

Jelling: I Jelling er der stadig stor lyst til at komme på fodboldskole, men i år er tilmeldingerne kommer lidt senere end de normalt gør.

Det har skabt udfordringer for DBU Fodboldskolen, som er på udkig efter assistenttrænere, der vil give bedre muligheder på fodboldskolen.


Annonce

Vi har fået 82 tilmeldinger, som er lidt lavere end sidste år, men vi havde til gengæld kun 40-50 stykker i foråret og tidligere på sommeren.

Simon Amtkjær Eskildsen


Her har fodboldskolen lige fået én person ind allerede, men de er stadig på udkig efter flere.

- Vi har fået 82 tilmeldinger, som er lidt lavere end sidste år, men vi havde til gengæld kun 40-50 stykker i foråret og tidligere på sommeren. Så der er kommet en del sene tilmeldinger ind, som vi jo er meget glade for, men så skal vi også gerne have hevet et par assistenttrænere ind til at hjælpe os med nogle af holdene, siger Simon Amtkjær Eskildsen, der er trænerleder på DBU Foldboldskolen i Jelling for tredje år i streg og fortsætter:

- Hvis vi ikke får en eller to mere ind, så må jeg komme ned og agere hjælpetræner, hvor Anders (skoleleder på fodboldskolen, red) så må køre driften alene. Så det ville være bedst at få nogle ind, men vi har også skrevet lidt rundt for at høre, om der er nogle, der skulle have tid i den uge.

Ikke store krav

Som Simon Amtkjær Eskildsen forklarer, er der ikke store krav for at blive assistenttræner på fodboldskolen. Det vigtigste er, at man har tid til i uge 31, mens det absolut ikke er et krav at have spillet eller trænet fodbold før, men det er en fordel.

DBU Fodboldskolen har en god kontakt med JFS, som de skal have en aftale med for at holde fodboldskolen på JFS' baner. Her kommer der også en del trænere fra JFS, og mange af dem er gengangere fra tidligere år. Og det er børnene også.

- Langt de fleste af børnene kommer fra JFS. Når de skriver så op, så skal de også skrive, hvilken klub de er tilknyttet til daglig, hvis man altså spiller fodbold til daglig. Men der kommer også børn andre steder fra end JFS, hvis de ikke kunne komme på fodboldskole med sit eget hold, hvis familien havde andre planer for den uge. Men det altovervejende er børn fra Jelling og nær omegn, siger Simon Amtkjær Eskildsen.

Annonce

Restriktioner

På fodboldskolen sidste år var coronapandemien en stor ting, og her kommer de igen i år til at tage de forbehold, som er nødvendige for at minimere risikoen for smittespredning.

- Det er jo lidt de samme, som man kender. Der kommer til at være frokostordning i år, hvor man kan få mad i kantinen, men de forskellige hold kommer ikke ind på samme tid. Samtidig skal der vaskes fingre og sprittes af, når man er færdig, mens boldene bliver vasket med sæbevand. Det er også fra centralt hold højt i DBU, at man har sat ekstra skrappe regler for at minimere smitterisikoen, siger Simon Amtkjær Eskildsen.

Der er stadig mulighed for at tilmelde sig fodboldskolen, men den udløber ved udgangen af denne uge.

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Derfor er det vigtigt, at VB fik sit første point

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Stopper i politik: Den squaredansende tømrer takker af

Erhverv For abonnenter

Efter deltagelse i Løvens Hule: Mutebox trodser 2020-rutchebanetur og runder millionen

Erhverv

Bank undrer sig: Flere kontanter er i omløb selv om færre hæver penge

Vejle Boldklub

VB-træneren tilfreds med uafgjort mod mestrene: Fremgangen fortsætter

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: VB's brasilianske troldmand var den bedste mod Brøndby - flere gjorde det godt

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Vejle Boldklub

VB-angriber følte sig snydt: Der var klart straffespark

Vejle Boldklub

Se højdepunkterne: VB overkom chokstart og hentede fortjent point mod mestrene i vild kamp

Sport

Se triumfen i billeder og video: Rindoms vilde rutsjebanetur endte med guld

Danmark

Boligjagten er gået ind: Det skal du huske, når du skal flytte nærmere dit studie

Hedensted For abonnenter

To haveejere går hver sin vej til biodiversitet: Det værste er haver kun med græs

Billund

23-årige Mathias har optimeret sine vaner og soverutiner: - Jeg kan mere som selvstændig, når jeg har det godt

Annonce