Annonce
112

Seneste nyt fredag formiddag: 64-årig stadig i kritisk tilstand efter ulykke på Trelde Næs

Den 64-årige mand fra lokalområdet, der kom til skade på Trelde Næs torsdag eftermiddag og måtte flyves til Odense Universitetshospital, er stadig i kritisk tilstand. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
En mand fra lokalområdet er i live, men stadig i kritisk tilstand, efter at han torsdag blev fundet liggende for enden af en skrænt på Trelde Næs. Han var bevidstløs, da han blev fløjet fra området.
Annonce

Trelde Næs: Den 64-årige mand, der torsdag eftermiddag blev hastet til Odense Universitetshospital, efter at han var blevet fundet liggende i bunden af en skrænt på Trelde Næs, er i live, men i kritisk tilstand.

Det oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Torben Møller.

Han er i kritisk tilstand, siger vagtchefen.

Sydøstjyllands Politi fik meldingen torsdag klokken 15.38, hvor forbipasserende havde fundet manden liggende. Han var bevidstløs, da han blev fløjet med helikopter til OUH. Først måtte redningsmandskab i gang med at bjærge manden op ad skrænten, for derefter at få den 64-årige mand i ambulancen, der holdt klar. Den kørte derefter manden til helikopteren, der ifølge TrekantBrand afventede på parkeringspladsen.

Annonce

Stadig kritisk

I forhold til, hvad der er sket – om manden er gledet, om der er sket et skred eller hvad, der er gået forud for ulykken, kan Torben Møller ikke sige noget om.

- Jeg kan ikke sige noget om, hvad der er sket, men vi skønner ikke, der er tale om et kriminelt forhold. Vi har ikke været i stand til at afhøre manden endnu, siger vagtchefen.

Fredag formiddag er den 64-årige mand – der er fra lokalområdet – stadig i kritisk tilstand.

Mandens pårørende er blevet underrettet.

Ulykken skete i området nær shelteren mod Lillebælt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce