Annonce
Erhverv

Sengebutik har fået god start i nye lokaler trods coronakrise

Lars Enevoldsen (tv.) og Jan Johansen flyttede i marts deres butik ind i større lokaler, hvor butikken samtidig har fået en markant større synlighed. Nu glæder de sig til, at coronasituationen tillader, at de kan invitere til åbent hus, så alle interesserede kan få lejlighed til at kigge ind og se resultatet. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Senge-Universet rykkede i marts fra Egtved Centret til større og bedre beliggende lokaler ud mod Aftensang. Indehaverne er glade for flytningen og glæder sig til at kunne invitere til åbent hus, når corona-situationen tillader det.

Egtved: Kvalitetssenge til billige priser. Det er, hvad Senge-Universet gerne vil slå sig på at sælge. De to indehavere Jan Johansen og Lars Enevoldsen åbnede i oktober sidste år butik i lejede lokaler bagerst i Egtved Centret.

I marts flyttede duoen butikken hen i større og meget mere synlige lokaler på Aftensang, hvor Salon Papillon og Egtved Posten tidligere havde lokaler.

- Vi skulle have fejret flytningen med et stort åbent hus-arrangement den sidste weekend i marts, men så kom coronaen, og derfor var vi nødt til at aflyse. Det er vi rigtig ærgerlige over, for vi forventede, at 100-200 mennesker ville have kigget ind og set den nye butik og vores store udvalg af senge, fortæller Lars Enevoldsen.

Annonce

Jeg havde frygtet, at folk som følge af den her coronakrise ville være bange for at miste deres arbejde og derfor holde igen med at købe nyt. Men sådan er det ikke gået. Vi har faktisk solgt ret godt med senge hele vejen igennem indtil videre.

Jan Johansen

Godt salg trods corona

Men selvom det ikke blev den start, de to havde håbet på og regnet med, er de ret godt tilfredse med de sidste par måneders salg.

- Jeg havde frygtet, at folk som følge af den her coronakrise ville være bange for at miste deres arbejde og derfor holde igen med at købe nyt. Men sådan er det ikke gået. Vi har faktisk solgt ret godt med senge hele vejen igennem indtil videre, siger Jan Johansen.

Oplevelsen er, at mange netop har haft tid til at kigge på nye senge under coronakrisen, forklarer de.

Samtidig har Senge-Universet også fået forhandlet aftaler på plads med to hoteller om levering af senge til det ene og diverse sengetøj, lagner og dyner til det andet.

- Vi har også planer om at tage kontakt til efterskoler, som jo har behov for mange senge og se, om vi måske kan lave nogle aftaler om at levere nye senge hertil, fortæller han.

Billigere end konkurrenterne

Butikken har åbent hver lørdag fra klokken 10 til 13 og derudover efter aftale.

- Man ringer bare og booker tid. Hvis man har tid til at kigge på senge søndag klokken 14.30 eksempelvis, så åbner vi gerne der, forklarer Lars Enevoldsen.

At der ikke fast er åbent mandag til lørdag, som i mange andre butikker, kommer både indehaverne og kunderne til gode.

- Vi har ikke en masse lønomkostninger til at holde butikken åbent mandag til lørdag. Faktisk har vi ingen lønomkostninger, da vi selv har valgt, at vi ikke skal have løn i den her periode, hvor vi er ved at banke virksomheden op. I stedet kan vi holde priserne på vores senge nede, så vi kan være billigere end vores konkurrenter, fortæller han.

Udover lavere priser end konkurrenterne er god rådgivning og service nøgleord for duoen.

Senge-Universet forhandler primært danske kvalitetssenge til fornuftige penge, som indehaverne udtrykker det. Foto: Vibeke Frost Oxholm

Åbent hus

Jan Johansen og Lars Enevoldsen har stadig et ønske om at åbne dørene til nogle hyggelige åbent hus-dage, når forsamlingsforbuddet er hævet, og coronasituationen tillader det.

- Vi går lige nu og overvejer, hvordan vi gør det bedst, og hvor længe vi skal vente. Måske vi holder åbent hus over to weekender, så vi kan fordele folk mere ud. Det arbejder vi lige nu på at finde ud af. Men det skal være noget med, at man kan komme og få en pølse og lidt at drikke, samtidig med at de får set butikken. Det skal være nogle hyggelige dage - vi vil rigtig gerne, at folk forbinder vores butik med et hyggeligt sted at komme, siger Lars Enevoldsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

112

Bilist kørte ind i siden på modkørende

Annonce