Annonce
Børkop

Seniorudvalg sender penge i retning Smidstrup

Smidstrup og Omegns Museum, hvor man blandt andet kan se dette das, har modtaget støtte fra Vejle Kommune. Foto: Yilmaz Polat

Smidstrup: Tre foreninger i Smidstrup havde søgt seniorudvalget ved Vejle Kommune om økonomisk støtte til deres aktiviteter og drift, og udvalget sender penge til dem alle tre.

Der var en ansøgning fra Smidstrupparkens Venner på 10.000 kroner, hvor formålet er at give husets beboere nogle gode oplevelser i form af underholdning og udflugter ud af huset.

Smidstrup og omegns Museum og Arkiv havde fremsendt en ansøgning på 12.000 kroner til el til opvarmning og aktiviteter for de frivillige. Smidstrup og Omegns Museum og Arkivs formål er at indsamle, formidle og bevare Smidstrup og omegns kulturhistorie og kulturværdier. Foreningen er stiftet og drives af frivillige. Foreningen driver museet og lokalarkivet.

Smidstrup- Skærup Seniorklub har ligeledes ansøgt om et på 15.000 kroner

Der er ikke opnået fuld støtte til de tre ansøgninger, Seniorklubben får 13.500 kroner, museet får 6.001 kroner. og Smidstrupparkens Venner får 6.491 kroner, da der er reduceret for udgifter til fortæring og el.

Det er seniorudvalget som har delt penge ud til til socialt arbejde. Det sker efter servicelovens paragraf 18 for 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lis’ mand blev formentlig smittet på sygehuset: - Jeg ville gerne have haft en anden afsked

Annonce