Annonce
Give

SENSATION:Give Tennis Klub i DM-finalen efter vanvittigt drama mod KB

Give slog lørdag KB med 4-1 i den ene semifinale ved medaljespillet i Elitedivisionen efter at samtlige 5 kampe måtte afgøres efter tiebreak! Og det giver god grund til jubel i GTK-lejren. Foto: Jim Hoff
Give slog lørdag KB med 4-1 i den ene semifinale ved medaljespillet i Elitedivisionen efter at samtlige 5 kampe måtte afgøres efter tiebreak!

GIVE: Give Tennis Klub er i DM-finalen efter vanvittigt drama mod KB! Den sætning kan du godt lige læse engang til, for det er intet mindre end historisk, at Give slog de 36. dobbelte guldvindere ud i semifinalen efter at have vundet 3 singler og 1 double.

Alle kampe måtte ud i tiebreak, og her bevarede givespillerne roen og nerverne i 4 ud af de fem dramaer og trak på fuldstændig vanvittig vis stikket hjem til Give.

Frederik Press slog Søren Hess-Olesen i 1. single efter 6-4, 0-6 og 2-10, mens Andreas Bjerrehus overlevede en matchblod mod Eric Vandelsboim og vandt med cifrene 6-1, 6-7 og 10-5.

Andreas Grinderslev fortsatte den gode GTK-stime med at vinde i tiebreak Her gik det ud over Esbern Hess-Olesen med cifrene 6-3, 5-7 og 3-10.

Tyske Florian Barth tabte efter 3-6, 6-4 og 10-6, men da GTK i 2. herredouble sejrede i skikkelser af Kirscher/Grinderslev sejrede med 2-6, 6-0 og 9-11, var sagen afgjort til Gives fordel.

Dermed møder Give Gentofte, der slog Lyngby med 4-0, i søndagens finale - og dermed er GTK sikker på minimum at få sølv med hjem til Jylland.

Imponerende, intet mindre, efter så dramatisk en semifinale.

Og mon ikke GTK'erne er klar til at levere en ny gedigen overraskelse i morgen?? Når de nu er i alligevel er i København .....

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce