Annonce
Ikast-Brande

Sensommermarked under opsejling

I år bliver der også bagagerumsmarked til sensommermarkedet, og det er bare om at møde op med bilen og nogle sager til salg. Arkivfoto

Nr. Snede: Erhvervsforeningen i Nørre Snede er godt i gang med at forberede årets sensommermarked, der finder sted fredag 30. august på p-pladsen bag SuperBrugsen. Sensommermarkedet plejer at være et af de arrangementer, der virkelig kan trække folk til... sidste år deltog der således over 400 spisende gæster.

Ligesom sidst vil lokale foreninger og virksomheder være klar med boder for at vise, hvad de har at byde på. Der kommer endda et par politiske partier.

Ikke mindst bliver der også et stort bagagerumsmarked, hvor hvor man som privat borger bare kan møde frit op med sin b og sælge løs. Bagagerumsmarkedet foregår på gruspladsen bag brugsen, og det er gratis at deltage, oplyser Britta Lund fra erhvervsforeningen.

Der bliver opstillet et stort telt, så man ikke er så afhængig af vejrgudernes nåde, når der spises. Apropos spisning så trækkes der lod blandt de spisende gæster om et hotelophold for to personer.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Rotte lukker Fakta på Uhrhøj

Annonce