Annonce
Sport

Serena Williams udpeger Federer til historiens bedste

Serena Williams og Roger Federer ses her sammen i Miami for to år siden. Begge spillere fylder 40 år inden for de kommende måneder. (Arkivfoto). Foto: Mpi04/Ritzau Scanpix
Roger Federer overgår både Rafael Nadal og Novak Djokovic, mener historiens største spiller hos kvinderne.

Det er til evig diskussion, hvem der er historiens bedste tennisspiller på herresiden.

Er det Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic eller måske en helt fjerde?

For den amerikanske tennisprofil Serena Williams, der er mange anses for historiens bedste på kvindesiden, er der dog slet ingen tvivl.

- To ord summerer det hele op; Roger Federer.

- Han er en sammenfatning af storhed og klasse, han er fantastisk og har virkelig ændret spillet, siger Serena Williams.

- I dag ser man spillere, der spiller som ham, bevæger sig som ham og benytter hans teknikker. Manden er et geni, siger amerikaneren.

Roger Federer har ikke spillet turneringer i mere end et år på grund af skader, men den snart 40-årige schweizer er på vej tilbage efter to knæoperationer.

Når det gælder de prestigefyldte grand slam-titler har Federer vundet 20. Det samme har Rafael Nadal, mens Novak Djokovic, der med sine 33 år er den yngste af de tre, har vundet 18.

- Jeg føler bare, at han er den bedste spiller, siger Williams om Federer.

- Man kan bare ikke undgå at kunne lide ham. Sådan har jeg det. Han spiller så fantastisk. Hvis jeg da bare selv kunne spille som ham, siger amerikaneren, der selv har vundet 23 grand slam-titler.

Det er dog et stykke tid siden, at 39-årige Serena Williams var helt på toppen af karrieren. Amerikaneren vandt sin seneste grand slam-titel i 2017 og er siden hen blevet mor.

Williams deltager i øjeblikket i en WTA-turnering i den italienske by Parma.

/ritzau/Reuters

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Stadsarkitekten afviser kritikken af vandkunsten ved Vejle Rådhus: 'Det fungerer både til hverdag og fest'

Annonce