Annonce
Trekantområdet

SF Kolding har fået ny formand

Susanne Stenstrop Thorsen er valgt til ny formand i SF Kolding. Privatfoto

Kolding: Ved generalforsamlingen i SF Kolding blev Susanne Stenstrop Thorsen valgt til formandsposten uden modkandidater. Hun afløser den hidtidige formand, Mette Voss, der  ønskede at stoppe.

Susanne Stenstrop Thorsen har gennem flere år siddet i baggrundsgruppen for SF’s byrådsgruppe og har desuden haft rollen som afdelingens webmaster. Hun arbejder til dagligt som kommunikationskonsulent i en fagforening.

- Det næste år kommer til at handle meget om valgkamp og politikudvikling i SF Kolding. Det bliver vildt spændende, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for, at alle medlemmer føler sig inddraget og får mulighed for at bidrage med det, de kan, siger den nyvalgte formand i en pressemeddelelse.

Annonce

Susanne Stenstrop Thorsen stiller også selv op til kommunalvalget.

Der var genvalg til næstformand Margit Vestbjerg og kasserer Poul Erik Nørgaard. Abdullah Ismail og Kaj Jacobsen er nye i bestyrelsen, og suppleanter blev Bo Vesterlund, Lis Ravn Ebbesen, Mette Lotzfeldt og Kis Rauff.

Ved samme lejlighed besluttede medlemmerne officielt, at Villy Søvndal er partiets borgmesterkandidat ved det kommende kommunalvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Jelling har en plan: Når du ikke må komme på festival - kommer festivalen hjem til dig

Annonce