Annonce
Kultur

Shakespeare på besøg: Gratis teater i Skyttehushaven

Teatergruppen Shakes opfører en gratis og munter version af William Shakespeares forestilling "Stor ståhej for ingenting" i Skyttehushaven torsdag den 27. juni. Pr-foto

Vejle: Torsdag den 27. juni klokken 18.30 er der gratis teater i Skyttehushaven. Man kan eventuelt medbringe madkurv og tæpper og opleve en uhøjtidelig teaterudgave af Shakespeares "Stor ståhøj for ingenting". Med gruppen Shakes, som de sidste fire somre har spillet i Ørstedsparken med flamboyante kostumer, 80’er pop, fræk dans og in-your-face-attitude. Restaurant Skyttehuset har åbnet terrassen, tændt grillen og vil stå for salg af drikkevarer.

Forestillingen beskrives i en pressemeddelelse fra Vejle Teaterforening på denne måde: "Stor ståhøj for ingenting" handler om to supersingler. Det er en sexet og romantisk sommerkomedie – fuld af lystne mænd og fruer for fuld udblæsning! Og midt i det hele, en stor kærlighedshistorie. It’s all about love!"

Shakes er et kollektiv af kunstnere, der ønsker at gøre Shakespeare folkelig og tilgængelig for alle og få ham ud af teaterstøvet og ned på gadeplan. Truppens motto er "Shakespeare til folket".

Forestillingen støttes af Vejle Kommune og sendes på turné af Folketeatret. Forestillingen varer cirka en time uden pause.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce