Annonce
Erhverv

Lokal shipping-virksomhed på opkøb: Overtager tre Esbjerg-virksomheder

SDK-gruppen faciliterer samtlige aktiviteter inden for shipping, logistik og chartering samt services til cruiseindustrien via gruppens 25 egne kontorer i Skandinavien. Arkivfoto: Michael Bager
SDK Shipping A/S køber Niels Winther Maritime, Juhl & Ehrhorn samt Esdan-Stevedoring.
Annonce

Fredericia: SDK Shipping har endnu engang været på opkøb. Virksomheden meddelte i december, at man havde købt G. Sunesen ApS og datterselskabet Stevedoren Fyn ApS i Odense.

Nu oplyser SDK Shipping A/S i en pressemeddelelse, at man køber de tre virksomheder Niels Winther Maritime, Esdan-Stevedoring samt Juhl & Ehrhorn i Esbjerg.

Niels Winther Maritime, Juhl & Ehrhorn samt Esdan-Stevedoring har alle sat et solidt fodaftryk på det maritime Danmark gennem mange år og har - ligesom SDK Shipping A/S - deres kerneforretninger inden for blandt andet agentur, befragtning og stevedoring. - Vi skulle ikke bruge lang tid på at overveje det, da muligheden opstod. Alle tre selskaber har et utrolig godt renommé i markedet og kernekompetencer, der passer perfekt ind i SDK. Vi har gennem de seneste år ofte haft opgaver på Esbjerg Havn, men har følt vi burde være repræsenteret med eget kontor for at kunne udvikle vores forretning i området yderligere, oplyser administrerende direktør i SDK-gruppen Søren Gran Hansen.

Annonce

Kontor i Esbjerg

Med opkøbet af de tre selskaber i Esbjerg er SDK Shipping nu fysisk repræsenteret i en af Danmarks største havne, hvilket længe har været en ønsket lokation for at styrke koncernens markedsposition i Danmark. - Selskaberne har været dygtig drevet af de tidligere ejere og medarbejdere, og med købet får vi et rigtig godt og solidt team, der passer ind i SDK Shipping. Samtidig har Esbjerg Havn gennem mange år forstået at vækste og udvikle yderligere arealer, hvilket vi har fulgt tæt. Med et lokalt forankret kontor i Esbjerg ser vi derfor enestående muligheder for at udvikle samarbejdet yderligere med nuværende og nye kunder, fortæller Søren Gran Hansen. Om salget af virksomhederne udtaler indehaverne Henrik Otto Jensen og Michael Lodberg:

- Vi ønsker at koncentrere os endnu mere om NW Groups øvrige aktiviteter og har derfor besluttet at give stafetten videre til SDK Shipping. Vi har længe fulgt SDK-gruppen og deres positive vækstrejse og føler, at SDK Shipping er de helt rigtige ejere til at sikre den fortsatte udvikling af selskaberne. Selskaberne og den daglige drift forventes at fortsætte uændret i den allerede kendte struktur. Dermed fastholdes det høje kvalitetsniveau overfor kunder og samarbejdspartnere. SDK-gruppen faciliterer samtlige aktiviteter indenfor shipping, logistik og chartering samt services til cruiseindustrien via gruppens 25 egne kontorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce