Annonce
Hedensted

Shitstorm mod bygruppe på Facebook: Krævede 500 kroner om måneden for reklameopslag

Administratorerne af Facebookgruppen "Det sker i Hedensted" måtte trække planen om medlemsbetalinger tilbage, da de blev ramt af shitstorm. Arkivfoto: Thomas White/Scanpix
Hundredevis at negative kommentarer ramte onsdag aften folkene bag facebookgruppen "Det sker i Hedensted", som ville tage betaling for diverse reklamerettede opslag. Kritikken fik administratorerne til at trække i land.

Hedensted: Beskeden om, at det fremover ville koste blandt andet virksomheder, organisationer og frivillige foreninger op til 500 kr. om måneden at være blandt de godt 12.000 medlemmer af Facebook-gruppen "Det sker i Hedensted", satte onsdag aften gang i en regulær shitstorm mod administratorerne.

På et par timer var hundredevis af harmdirrende kommentarer tikket ind i opslaget, mens lige så mange havde meldt sig ud af gruppen.

De nye regler ville få den konsekvens, at blandt andre spejderne skulle betale et fast medlemskab for at gøre opmærksom på avisindsamling, Y's Mens Club for at nævne loppemarkeder eller butikker for at lokke kunder ind med tilbud.

Morgenen efter blev reglerne trukket tilbage igen sammen med en beklagelse fra administratorerne Vivi H. Nielsen Mathiasen fra Hedensted Event og Rasmus Skytte Rehnquist fra Café Cozy. De har ikke ønsket at lade sig interviewe om baggrunden for ændringen, men har i stedet sendt følgende citat i en mail:

- Vi prøvede et nyt tiltag, som slog fejl. Det beklager vi, og gruppen fortsætter som hidtil, skriver de.

I kølvandet på shitstormen blev protestgruppen "Det sker i Hedensted - GRATIS" oprettet af Kim Alminde fra Kim Alminde Automobiler i Hedensted. Gruppen har i skrivende stund godt 1500 medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce