Annonce
forside

Sidste runde i Quasar afvikles i Bygningen

Sammen med sit band Indian Cane har sangerinden Laura Lundfold fra Tørring lagt beslag på en af finalepladserne i Quasar. På fredag skal det afgøres, hvem der løber med den sidste finaleplads i den 10. udgave af Jelling Musikfestivals talentkonkurrence. Privatfoto
Af Vibeke Kruse

Vejle - Jelling Musikfestivals musikkonkurrence Quasar er kommet godt fra start i år, hvor 10. udgave af konkurrencen finder sted. På fredag 22. april kommer Quasar til Bygningen i Vejle, hvor sæsonens tredje og sidste indledende runde skal afvikles. Seks bands er valgt fra et ansøgerfelt på 54 regionale bands, og de seks er: Højt Plan, Rolled up Sleeves, Menigmand, Andre Tonelege, Fransk Dolkeparti og Deltaburst. Der er fri entre til Quasar, og dørene åbnes klokken 19. Afgørelsen forventes at blive annonceret omkring 22.45, og bagefter er musikerne inviteret til en feedback-runde med dommerpanelet.

Finalen i Quasar afvikles på Ny Scene under Jelling Musikfestival torsdag 26. maj, og der er plads til seks - eller syv - bands i finalen.

Den mulige ekstra plads i finalen har baggrund i den helt fantastiske indledende runde i Det Bruunske Pakhus i Fredericia, hvor tre bands kvalificerede sig - takket være et ekstra højt niveau.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smitten falder i Vejle Kommune: Men én befolkningsgruppe skiller sig stadig negativt ud

Annonce