Annonce
Sport

Sidste træningskamp venter på FC Fredericia: Cheftræneren kommer til at rykke rundt

Michael Hansen kommer til at rykke rundt på positionerne i den sidste træningskamp. Han vil se så meget an som muligt. Arkivfoto: Søren Gylling
FC Fredericia tabte 2-0 til FC Sydvest i pokalturneringen. Klubbens nye cheftræner Michael Hansen lærte meget af den kamp. Nu venter den sidste test, inden1. division begynder.
Annonce

Fredericia: Michael Hansen lærte i tirsdags en masse om FC Fredericias trup. Prisen at betale blev exit i pokalturneringen til FC Sydvest. På det tidspunkt havde Michael Hansen blot stået i spidsen for én træning.

- I bagklogskabens lys, blev aftrykket på én træning for meget. Jeg fyldte for mange mange ting i hovederne på spillerne, og både de og jeg kom til at tænke for meget over tingene, siger Michael Hansen og fortsætter:

- Men det var dejligt, at vi alle fik et rap over nallerne. For det betød, at vi fik sat fokus det samme sted.

Annonce

Nogle passer bedre ind end andre

Den nye cheftræner har brugt ugen på at sætte ind de steder, der trængte mest. FC Fredericia har trænet onsdag, torsdag, fredag og søndag, og mandag venter den sidste testkamp, før det går løs i 1. division seks dage senere.

Kuriøst nok står opgøret mod AC Horsens og tidligere cheftræner Jonas Dal. Kampen er en del af en DBU-arrangeret VAR-dag, som skal lære spillerne og trænerne i Superligaen at vænne sig til virkeligheden med videodommere.

- Mit gæt er, at den start 11'er jeg har på mandag, ikke er den, der spiller mod Kolding i den første turneringskamp, siger Michael Hansen.

Mod FC Sydvest brugte han Agon Mucolli som 10'er, og det fungerede ikke.

- Nu tænker jeg, at han spiller på kanten. Spiller han fra start? Det er ikke besluttet endnu, siger cheftræneren.


Jeg glæder mig til træningskampen, men jeg glæder mig lige så meget til at træne.

Michael Hansen


På samme måde kunne han godt finde på at begynde med Steven Enna fra start som spydspids i den sidste træningskamp og med Anders Holvad på bænken, men:

-  Det betyder ikke, at jeg har besluttet mig for, hvem af dem der starter mod Kolding. Kampen bruges i en åben konkurrence på lige fod med træningerne, siger Michael Hansen.

I nederlaget til FC Sydvest kunne man godt for det indtryk, at FC Fredericias trup ikke kan kapere Michael Hansens måde at spille fodbold på. Det kræver stor teknisk kunnen, men cheftræneren er ikke bekymret.

- Nogle af spillerne passer bedre ind end andre og der bliver også rykket rundt på det hele. Men jeg tror på, at vi sammen kan gøre alle bedre, siger Michael Hansen.

Kampen mod AC Horsens spilles mandag klokken 13.30 i Slagelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket er fortsat bekymrende højt: Se de nyeste coronatal for Vejle her

Annonce