Annonce
Give

Sig godmorgen til brillebjørnene til halv pris

Bjørnen sover, bjørnen sover. Men nu kan du få lov til at være med til at vække brillebjørnene i Givskud Zootopia, Endda til halv pris og endda uden at skulle være varlig. Foto: Zootopia
Givskud Zootopia klager ikke over tilstrømningen af gæster - den er nærmest overvældende. Og frem til og med 9. august kommer engangsgæsterne ind til næsten halv pris.
Annonce

Givskud: For øjeblikket er det ikke antallet af gæster, der giver Givskud Zootopia problemer.

I hvert fald ikke, hvis man ser bort fra et luksusproblem som at man har måtte lukke for bilkørsel i løveland. Der er for øjeblikket så mange gæster i dyreparken, at der opstår trafikkaos, fordi køen til løvelandet spærrer for al anden trafik i området omkring P3.

Løvelandet er indtil videre lukket til og med uge 31. Det vil sige, der tidligst åbnes igen 3. august. Men løverne kan dog ses, blandt andet gennem det to år gamle "udstillingsvindue" ved P3.

Men der er mange andre ting, man kan fornøje sig med i Zootopia. En morgentur rundt til nogle af staldene, eksempelvis.

Er man lidt morgenmenneske og vil man være i stand til at stille i Zootopia klokken 8.15, kan man komme rundt på staldbesøg hos næsehornene, girafferne og brillebjørnene.

Man skal nok ikke forvente at få lov at vække dyrene. De er på poterne eller klovene/hovene senest når solen står op, og det gør den for øjeblikket omkring klokken 5.15. På det tidspunkt er normalt kun bagere og avisbude på stikkerne.

Annonce

Fodertilskud

Prisen for at være med på morgenturen er for voksne 180 kroner, og voksen er man i denne sammenhæng, hvis man er fyldt 12 år. Er man mellem tre og elleve år er prisen 85 kroner.

Mindre børn er gratis, dog skal de sidde på skødet af en voksen under busturen til staldene. Med i prisen er både staldbesøg og entré til parken resten af dagen.

Prisen er nedsat i perioden frem til og med 9. august på grund af Folketingets sommerpakke.


Er man lidt morgenmenneske og vil man være i stand til at stille i Zootopia klokken 8.15, kan man komme rundt på staldbesøg hos næsehornene, girafferne og brillebjørnene.


Men Zootopia trækkes som mange andre virksomheder stadig med resultaterne af den manglende indtjening, mens parken var lukket på grund af corona. Derfor er man stadig meget taknemmelig for donationer af forskellig art.

Det kan være direkte tilskud i form af pengeoverførsler. Det kan også være i form af, man køber lidt ekstra i parkens kiosker.

Endelig kan de være i form af naturalier. En af parkens store omkostninger er foder til dyrene. Hobbyheste, der alligevel skulle aflives, har  gennem flere år fået den ære at ende som løvemand. Det er en tilgang, der passer mange hesteejere, fordi deres dyr på den måde går ind i naturens kredsløb.

Men også kaniner, der af den ene eller anden grund skal forlade deres ejere, er velkomne. Dem sætter især ulvene stor pris på.

Og derfor gør Givskud Zootopia det også.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Finlandsparken er ikke længere en ghetto: Men corona sætter en stopper for festen

Annonce