Annonce
Vejle

Sikke en kamp i Nørreskoven

Tryllebold søndag på Vejle Stadion, men ellers en uge, der igen kom til at stå i coronaens tegn, men som også bød på nye arbejdspladser
Annonce

Jeg ville få svært ved at overbevise jer om, at det var mig, der skrev disse linier, hvis jeg ikke lagde ud med at fortælle om VBs kamp i søndags. Bedre hjemmebane-start i Superligaen kunne man næppe have tænkt sig. Efter et nederlag på udebane seks dage forinden var det et forvandlet VB-hold, der tog imod Sønderjyske i Nørreskoven. 4-1 endte det med, og det var blandt andet med et mål af Arbnor Mucolli hele fodbold-danmark talte om.

Ellers var det igen en uge, hvor det var corona, der igen trak overskrifter. Der er smittetilfælde på skoler og institutioner, og meget tyder på, at vi skal vænne os til at leve med visse restriktioner i pænt lang tid.

Men det var heldigvis også en uge med historier om nye arbejdspladser og nye sportsfaciliteter.

Men lad os komme igang med henvisningerne til et lille udvalg af ugens mange gode historier.

Tryllerier på stadion

VB vinder 34-1 over Sønderjyske i superligasæsonens første hjemmebanekamp. Foto: Mette Mørk

VBs Arbnor Mucolli blev inden kampen i søndags hædret som sidste sæsons profil i 1. divison. Han kvitterede med - efter at være skiftet ind i anden halvleg - to mål, hvor især det sidste var lidt af et tryllemål.

Læs om kampen her.

Kunstgræs på Nørremarken

Vejle Kommunes idrætsinspektør Thomas Schmidt har bestilt entreprenøren, som rykker ind på græsengen bag Nørremarkshallen i næste uge for at sætte gang i jordarbejdet til kunstgræsbanen. Foto: Torben Juhler

Vi kunne i ugens løb fortælle, at man nu er klar med en plan for en kunstgræsbane ved Nørremarkshallen.

Læs mere her.

Flere jobs til Vejle

Jesper Ratza fra Autoproff. Foto: Flemming Larsen

Autoproff, der gør sig i handel med biler, flytter sit hovedsæde fra Kolding til Vejle. Det betyder 50 nye arbejdspladser til byen.

Læs mere.

Nye møllevinger - måske af stål

Vejle Mølle får afmonteret sine vinger på grund af råd. Foto: Torben Juhler

Alle vejlensere kender den hvide mølle, der er et af byens vartegnet. Møllen har dog haft det skidt idet vingerne er rådne. Nu skal der nye på - måske af stål.

Læs om det her.

Elev og lærer smittet

Der blev sendt en testbil til Børkop efter corona-udbrud. Dette billede stammer fra en coronatest ved Byens Hus i Jelling. Foto: Mette Mørk

Englystskolen var et af ugens eksempler på corona-smitter. Her blev elever og lærere fra berørte klasser sendt hjem.

Det kan du læse mere om her og her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce