Annonce
Jelling

Simon Kvamm med stikpille til VB-fans: Nu kommer der en sang om noget, Vejle ikke er mere

- Igen og Igen og, skreg Simon Kvamm ud til det kæmpe menneskehav foran den store scene på Jelling Musikfestival. Nephew beviste onsdag aften, at de er i superligaen på den danske musikscene og naturligvis et af hovednavnene på Jelling Musikfestival. Simon Kvamm fik også påpeget, at Vejle Boldklub ikke er i superligaen længere, mens han og resten af Nephew leverede en solid koncert, som fik hele publikum foran den store scene med på fællessang og fest. Foto: Michael Svenningsen
Og så spillede Nephew "Superliga". Se billeder fra koncerten her.
Annonce

Jelling: Festivalleder Lars "Charlie" Mortensen forudså det allerede midt på onsdagen.

- Nephew er i topform. Jeg har lige snakket med dem, og de melder sig klar, sagde han, da han lige havde fem minutter til at give avisen en lille statusopdatering.

Klokken 22.35 indtog de så Scenen på Jelling Musikfestival, og så startede hitparaden - tilføjet lidt nyt musik - og den fortsatte i godt en time og 45 minutter.

Nephew på Jelling Musikfestival onsdag aften. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

En kæk Simon Kvamm

Undervejs var der også tid til lidt snakken fra frontmand Simon Kvamm, og det blev med en stikpille til Vejle Boldklubs mange fans.

- Nu kommer der en sang om noget, Vejle ikke er mere, sagde kække Simon Kvamm, og han nåede også at tilføje, at hjembyen Silkeborg til gengæld lige er blevet det.

Og så spillede Nephew "Superliga".

Annonce

Taber publikum undervejs

Vejle Boldklub-fan eller ej. Man kan ikke tage fra bandet, at de spiller et nummer som "Superliga" ret sublimt, og sådan var det generelt med numrene.

Det virkede dog til, at Nephew tabte publikum et par gange undervejs - blandt andet med en del af deres nyere numre samt en akustisk blanding af sange på en scene ude i midten af pladsen, der blev lidt for langtrukken.

Til gengæld var der godt smæk på, når de lidt ældre Nephew-hits røg på. I galleriet øverst kan du se billeder fra koncerten.

Nephew på Jelling Musikfestival onsdag aften. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce