Annonce
Sport

Simonsen og Thychosen nye trænere i Fredericia

Allan Simonsen (billedet) og Steen Thychosen skal midlertidigt træne FC Fredericia efter fyringen af Thomas Thomasberg. Arkivfoto: Benny F. Nielsen.
Fodbold - Det er to af de største Vejle spillere gennem tiden, der er at finde på træningsbanen hos FC Fredericia i dag. Steen Thychosen spillede som angriber hos Vejle Boldklub ad tre omgange og var med til at vinde mesterskabet som topscorer i den bedste danske liga.

Allan Simonsen startede karrieren i Vejle før han tog på et stort udlandseventyr i blandt andet Barcelona. I starten af 80'erne vendte han hjem til Vejle, hvor han blev den største profil i den bedste danske række. Simonsen var med til at sikre klubbens femte mesterskab i 1984.

Skal lige i gang

De to herrer har været i FC Fredericia i flere år. Steen Thychosen har arbejdet som assistenttræner under Thomas Thomasberg. Han kommer til at overtage den midlertidige trænergerning, mens Allan Simonsen skal hjælpe til som assistent, indtil klubben har fundet en ny permanent træner.

- Jeg har fået nyt job på en kedelig baggrund. Nu handler det om at stå sammen i klubben og se fremad, siger Steen Thychosen.

Fyringen af klubbens cheftræner kom så meget bag på Steen Thychosen, så han ikke rigtig har nået at lægge planer for holdet. De dukker op i hans hoved de kommende dage.

- Vi kommer nok hen til onsdag i hvert fald, før jeg begynder at tænke på det. Først skal vi alle sammen glemme det, der er sket, understreger Thychosen.

De to legenders første opgave på bænken bliver mod Skive på søndag.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce