Annonce
Børkop

Singler skal væk fra skærmen og ud i naturen: 100 går tur sammen

Singler kan mødes en gang om måneden på en gåtur i det grønne. Privatfoto.
Den 10. august er der igen gåture for singler, og målet er det samme som hidtil: Singlerne skal væk fra skærmene og mødes i naturen.
Annonce

Børkop: Danmarks smukkeste vandmølle med det formelle navn, Børkop Vandmølle, danner rammen om startstedet for den næste gåtur for singler.

Alle singler over 40 år er velkommen til at gå med mandag 10. august fra klokken 17.30, når Charlotte Sommer fra Grøn Motion inviterer på gåtur. Mødestedet varierer, men en ting ligger altid fast:

- Her er der fokus på fællesskabet og at lære nye mennesker at kende, men det er altså ikke en scoretur, men derimod et fællesskab for singler, siger Charlotte Sommer.

På turen kommer de denne gang forbi Kærlighedsstien, og det er da også sket, at der er opstået sød musik mellem nogle af deltagerne.


Der er da to par, der har fundet sammen efter en gåtur i slutningen af juni.

Charlotte Sommer


- Der er da to par, der har fundet sammen efter en gåtur i slutningen af juni. Og det er da altid rart at se, at nogle af dem, der kom alene til gåturene, nu ankommer sammen, siger Charlotte Sommer.

Charlotte Sommer er ikke selv single, men hun kan bare ikke lade være med at arrangere nye fællesskaber og har tidligere også opstartet blandt andet single camping. Og så vil hun gerne have folk ud i virkeligheden og mødes med hinanden.

Annonce

Væk fra skærmen

- De siger også selv, at de ellers ikke villet have fundet sammen, for ellers sidder folk jo derhjemme bag hver deres skærm og ser på opstillede fotos fra en bytur, der måske er 10 år gammelt. Her tager de imod folk, som de er lige nu, siger hun og opfordrer deltagerne til at tage madpakke med.

Ved gåturens start bliver hver deltager tildelt en gåmakker, som skal byttes ud undervejs, så alle får talt med de andre på gåturen.

- Jeg vil gerne ryste dem lidt sammen og tvinger dem lidt til at tale sammen, så der ikke er nogen, der går og putter sig allerbagest, for så har de jo ikke fået noget ud af det, siger hun og påpeger, at der især mangler mænd.

- Der plejer jeg at sige: Hvem vil ikke gerne gå tur med så mange kvinder, siger hun med et grin.

I halvandet år har Charlotte Sommer arrangeret gåture for singler under navnet SingleGo, og det kan snildt samle over 100 mennesker. Men denne gang må de maksimalt gå 100 sammen på grund af corona-restriktioner, og derfor skal man tilmelde sig ved at sende en mail til Charlotte Sommer (charlottes127@icloud.com), der vil holde gåture den første fredag i måneden fra september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce