Annonce
Vejle Boldklub

Sjældent set: VB stillede stærkt reservehold

Diego Montiel (den yderste af de tre VB'ere) kom på banen i anden halvleg, da VB søndag slog Lyngby, og mandag spillede han med for reserverne mod Sønderjyske. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vejle Boldklubs startopstilling til reserveholdskampen mod Sønderjyske bestod af lutter førsteholdsspillere, men det endte alligevel med nederlag.

Vejle: Vejle Boldklub stillede mandag eftermiddag med det stærkeste reservehold i lange tider.

Samtlige 11 i startformationen til opgøret mod Sønderjyske kom fra førsteholdstruppen, men VB tabte alligevel opgøret til Sønderjyske, som foregik i VB Parken, med 2-1.

- Vi har i øjeblikket mange spillere, som trænger til kamptræning, og derfor passede det fint, at de kunne komme i kamp for vores reservehold, sagde Johan Sandahl, trænerassistent i VB.

Annonce

Også Sønderjyske kom med et godt hold, som blandt andre bestod af Johan Absalonsen, Julius Eskesen og flere andre med masser af superliga-fodbold på cv’et.

Indskifter reducerede for VB

Holdene spillede en lige og målløs første halvleg, men i anden halvleg første minut kom sønderjyderne foran, og senere øgede de føringen til 2-0, inden den indskiftede U19-spiller Hocine Belgacem reducerede.

Begge hold kom undervejs til chancer af pæn størrelse, og hos VB var Leonel Montano største synder, da han misbrugte et par hovedstødsmuligheder, mens VB-målmand Alexander Brunst med flere gode redninger forhindrede Sønderjyske i yderligere scoringer.

- Det var vel det, man kalder en god reserveholdskamp. Alle arbejdede hårdt, og det er normalt det, man gerne vil se i reserveholdskampe, sagde Johan Sandahl.

Kampen var VB’s første dette efterår i Reserveligaen. Der venter yderligere tre reserveholdskampe på denne side af årsskiftet, og af dem er opgøret mod FC Midtjylland den næste. Midtjyderne er mandag 16. november gæst i VB Parken.

VB-Sønderjyske 1-2 (0-0)

Reserveligaen, pulje 2

Mål: 0-1 (46.), 0-2 (67.), 1-2 Hocine Belgacem (83.).

VB (4-2-3-1): Alexander Brunst - Tobias Mølgaard, Juhani Ojala, Matthew Briggs, Viljormur Davidsen (Oliver Provstgaard, 72.) - Lundrim Hetemi, Thomas Gundelund - Lucas Jensen (Valdemar Sadrifar, 60.), Diego Montiel (Hocine Belgacem, 72.), Arbnor Mucolli (Villads Rasmussen, 74.) - Leonel Montano.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

18-årig fik lumre sex-beskeder fra sin chef: - Episoden er yderst beklagelig

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Færre fugle, døve marsvin og flere invasive arter ved Vesterhavet: Forsker kalder planerne om 10.000 vindmøller i Nordsøen for 'verdens største marinbiologiske eksperiment'

Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce