Annoncørbetalt indhold

Skab din egen oase i haven med et drivhus eller orangeri

Har du altid drømt om at få det der lille sted i haven, hvor du kan gå og nusse om planter og blomster? Men synes du, at den danske sommer har ødelagt din drøm, da du er nødt til at stå i regnvejr og blæst og ordne din have?

Dette indhold er sponsoreret

Da er der heldigvis hjælp at hente. Du kan få et drivhus eller et orangeri, hvor dine planter kan stå i læ, og hvor du kan pleje dem i tørvejr. Du kan skabe din egen lille oase midt i haven. Besøg Pavillon Danmark her.

Tid til afslapning i et drivhus

I dagens Danmark bimler og bamler ens mobiltelefon flere gange i timen, og vi arbejder mere end tidligere. Der er generelt mere travlt i dag, og der er mange danskere der går ned med stress hver dag på grund af travlhed, og fordi kravene i samfundet er tårnhøje. Men hvorfor har vi egentlig så travlt? Hvad skal vi nå? Det vigtigste er vel, at vi har det godt, og at vi får ladet batterierne op, så vi kan yde det maksimale, når vi møder ind. Det spørgsmål er der efterhånden mange danskere, der stiller sig selv. Det er i hvert fald blevet mere populært at købe drivhuse eller orangerier, dyrke yoga eller meditere og at læse bøger eller høre taleradio. Alle disse områder, som er efterspurgte, er, hvor vi kan forbyde os og finde ro.

I et drivhus eller orangeri kan du lægge mobiltelefonen fra dig, og det eneste, du skal koncentrere dig om, er at vande dine blomster og planter og se dem vokse. Her kan du også skabe et læsehjørne, hvor du kan sidde i en lænestol med en god bog og dufte til naturen fra planterne. I dag kan du få drivhuse og orangerier, der er så store, at du både kan opholde dig deri og plante. Du kan endda placere et spisebord derude og få mange aftner derude med hele familien til et spil. Drivhuse og orangerier kan få jer til at fokusere på selskabet og samværet med hinanden og lægge bekymringer om arbejde væk for en stund.

Koncentration om andre ting kan give dig ro

Filosofien bag meditation eller fænomenet mindfulness handler om, at man skal koncentrere sig om noget for at få tankerne væk fra bekymringer. Så er det arbejdet, du især bekymrer dig om, så kan du i stedet fokusere på at gå og nusse om planterne i drivhuset og læse en god bog, så tankerne kommer på noget andet. Det kan nemlig være svært bare at sidde og lukke øjnene uden at tænke på bekymringer. Der kan fokus på noget andet være din hjælp.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.