Annonce
Sport

Skade forud for FCK-opgør - VB-angriber har brækket hånden

Imed Louati er ovre den fiberskade, som han døjede med i et par måneder, men nu har han brækket en håndrodsknogle. Arkivfoto: Lars Juul

Imed Louati har hånden og halvdelen af den ene underarm i gips, men tuneseren forventes at spille, når Vejle Boldklub søndag møder FC København.

Vejle: Imed Louati har et brud i sin ene hånd.

Det er en håndrodsknogle i tuneserens venstre hånd, som er brækket. Det skete ved et uheld på træningsbanen, da Louati fik sparket bolden direkte op på sin lange finger, og fingeren brækkede bagover.

- Det gjorde meget ondt, og jeg mærkede med det samme, at noget var brækket i hånden, siger Imed Louati.

Han har nu hånden og halvdelen af underarmen i gips, og prognosen fra lægen lyder, at det varer ved de næste cirka tre uger.

- Det er irriterende, for det kom nærmest samtidig med, at jeg er ovre min tidligere skade, siger Imed Louati med henvisning til den fiberskade i det ene baglår, som plagede ham i tæt på to måneder.

Annonce

Det vil ikke være til at holde ud, hvis jeg skulle sidde ude igen.

Imed Louati

Lauritsen spillede med skinne

I modsætning til fiberskade holder den brækkede hånd næppe Imed Louati ude af kampene.

- Jeg regner med, at der kan laves en skinne, som betyder, jeg spiller, siger Louati og fortsætter:

- Det vil ikke være til at holde ud, hvis jeg skulle sidde ude igen.

I sidste sæson brækkede Mads Lauritsen en håndrodsknogle, og ved den lejlighed fremskaffede klubben en skinne, Mads Lauritsen spillede med.

Det er også planen, at Imed Louati får lavet en skinne, men det er i sidste ende dommeren, som afgør, om skinnen kan bruges i en kamp eller ej.

Den kan kun bruges, hvis den efter dommerens vurdering ikke er til fare for modspillerne. Det er normalt en afgørelse dommeren træffer umiddelbart inden kampen.

Mangler svar på appelleret udvisning

Træner Adolfo Sormani anser det for givet, at Imed Louati er med, når VB søndag genoptager Superligaen efter 14 dages pause på grund af landskampene.

Det sker på Vejle Stadion, når FC København er gæst, og Sormani ligger inde med flere mandskabsmæssige spørgsmålstegn end Imed Louatis deltagelse.

VB har endnu ikke fået svar på sin appel af det røde kort, Viljormur Davidsen fik i opgøret mod Sønderjyske. Færingen røg ud, da han efter dommer Sandi Putros' vurdering ureglementeret stoppede sønderjydernes Alexander Bah og fratog ham en oplagt scoringsmulighed. VB anførte i sin appel, at dommeren med det røde kort straffede forseelsen for hårdt, og ønskede udvisningen ændret til et gult kort.

Udvisningen betyder, at Viljormur Davidsen står til to spilledages karantæne, men får VB medhold i sin appel til Fodboldens Disciplinærinstans, slipper Davidsen i denne omgang for karantæne.

Ramadani har dårlig ankel

Desuden er der tvivl om Ylber Ramadanis deltagelse i FCK-kampen. Ramadani kom retur til Vejle med en dårlig ankel efter opgaver med det albanske A-landshold.

- Han kan endnu ikke træne, men vi må se, hvordan det går, når vi kommer tættere på kampen, siger Adolfo Sormani.

VB-træneren har endnu ikke det fulde overblik i forhold til forfatningen på de spillere, som spillede landskampe, da flere af dem endnu ikke er kommet tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Danmark For abonnenter

Landbruget, landdistrikterne og tænketank advarer: Coronakrisen vil skævvride Danmark

Annonce