Annonce
Erhverv

Skadedyr lukker Lidl-butik i Vejle for tredje gang på kort tid

Søndag arbejdede skadedyrsbekæmperne på at lokalisere skadedyrene hos Lidl i Vindinggård Center: Foto: Flemming Larsen
Lidl åbner tidligst 48 timer efter, at forretninger er konstateret fri for skadedyr. Discountbutikken beklager over for kunderne.

Vejle: Lidl i Vindinggård Center i Vejle måtte søndag endnu engang lukke butikken på grund af skadedyr. Det er tredje gang i løbet af kort tid, at problemet rammer butikken.

- Det er beklageligt, at der endnu engang er konstateret skadedyr i vores butik. Ikke mindst over for vores mange kunder, der søndag måtte gå forgæves, siger Morten Vestberg, kommunikationschef hos Lidl.

Han ved endnu ikke, hvornår butikken forventes at åbne igen.

- Når vi har sikret, at vores eksterne samarbejdspartner har løst problemet og der er ryddet op, skal butikken have et kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen før vi igen åbner, siger Morten Vestberg, der tilføjer, at Lidl tidligst kan åbne 48 timer efter, at der ikke er konstateret skadedyr på matriklen.

Annonce
Kunderne måtte endnu engang gå forgæves. Det er tredje gang inden for få uger, Lidl må holde lukket på grund af skadedyr. Foto: Flemming Larsen

Tredje gang

Det er som nævnt tredje gang, Lidl i Vindgård Center må lukke på grund af skadedyr.

En af gangene blev der fundet en død rotte ved pappresseren i butikkens bageste lagerlokale. Samtidig blev der fundet spor af ekskrementer.

Det fik dengang Fødevarestyrelsen til at kræve, at lageret blev isoleret fra resten af butikken. Her valgte Lidl dog selv at lukke butikken.

- Kunders sikkerhed kommer i første række, konstaterer Morten Vestberg.

Søndag morgen var den så gal igen. Skadedyrsbekæmpere har været i gang med at lokalisere problemet med hunde.

Det er endnu uvist, hvornår butikken kan åbne igen.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Nul østers-status til lokale gourmet-kokke

Vejle

Midtby-udlejere: - Uacceptabelt at vi stadig skal døje med oversvømmelser

Annonce