Annoncørbetalt indhold

Skal belysningen i hjemmet opgraderes? Dette skal du overveje

Many questions with one lightbulb on a blue background

Denne artikel indeholder sponoreret indhold

De fleste kan nikke genkendende til, at belysningen betyder rigtig meget for både indretningen og atmosfæren i et hjem. Derfor er det også en faktor, der er værd at prioritere. Alle boliger har en form for belysning, men det er ingen hemmelighed, at mange boligejere vil kunne drage fordel ved at opgradere belysningen. Er det også noget, du har gjort dig overvejelser omkring, men ved du ikke helt, hvad du skal fokusere på, så læs med her.

Hvilken stemning ønsker jeg at skabe i det givne rum?

Annonce

Belysning er ikke bare belysning. Med belysning er det muligt at skabe en verden af forskellige stemninger. Desuden er der stor forskel på, hvilke egenskaber forskellige lamper byder på. Nogle lamper er kun sat i verden for at skabe en hyggelig stemning, mens andre er mere praktiske. Skal du f.eks. have en ny lampe over spisebordet, så vil det være ideelt at vælge en lampe og en dertilhørende pære, der kan lyse bordet tilstrækkeligt op og samtidig kunne skabe en stemning af ro og hygge.

I stuen, hvor der skal være mulighed for at slappe maksimalt af, vil det være ideelt at vælge en pære, der kan reguleres i lysstyrken. På den måde kan man dæmpe lyset, når man har brug for en stille og rolig stund på sofaen eller i lænestolen.

Opsummeret bør du vælge både lampe og pære med afsæt i, hvilken stemning du har i sinde at skabe. AndLight kan hjælpe dig med at finde begge dele – de forhandler både lamper og pærer til konkurrencedygtige priser.

Hvad med dit budget?

Man kan hurtigt brænde rigtig mange penge af på lamper og pærer, hvorfor det kan være en god idé at gøre sig nogle økonomiske tanker. Der findes masser af lamper til 500 kroner, men du kan også sagtens finde en (designer)lampe til 50.000 kroner. Derfor gør du klogt i at overveje, hvor mange penge du kan og vil bruge på belysningen i dit hjem. Jo højere budget, desto flere muligheder, men der er dog rig mulighed for at købe gode belysningsprodukter uden at bruge en formue.

Passer belysningen til den øvrige indretning?

For at skabe et velfungerende hjem, hvor indretningen spiller, er det alfa og omega, at man formår at skabe en rød tråd. I den forbindelse er det selvsagt vigtigt, at møblerne og belysningen samt den øvrige indretning passer sammen. Ellers ender det hurtigt med at blive en meget rodet affære, hvor tingene ikke passer sammen.

Er størstedelen af dine møbler retromøbler, og bor du et sted med stuklofter og andre ældre detaljer, så er det måske ikke en topmoderne lampe, du skal have fingrene i. Så er det bedre at finde en lampe i en stil, der matcher resten af indretningen. Dermed ikke sagt, at man ikke kan kombinere flere forskellige stilarter.

Denne artikel indeholder sponoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.