Annoncørbetalt indhold

Skal du have en ladestander til elbil hjemme hos dig selv?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I en tid hvor brændstofpriserne stikker helt til himmels er der endnu engang vakt interesse for elbiler og hybridbilerne og er du én af dem der på det kraftigste overvejer at gå med denne løsning frem for en brændstofdrevet bil, så skal du måske overveje om en ladestander derhjemme er den bedste løsning samme tid.


Annonce

El er det fremtidige guld for at komme fra A til B

Med diesel og benzinpriser der på det seneste er højere end hvad nogen af os kan erindre den har været, så er der ikke noget at sige til at flere personer har overvejet at skifte over til en elbil eller en hybridbil, men når nu man ikke skal finde brændstoffet på en tankstation, så er det selvfølgelig vigtigt at overveje hvor man så skal finde guldet der skal drive bilen fra a til b.

Ladestander til elbil er en løsning som mange vælger at få derhjemme på en private adresse. Dette skyldes at Danmark desværre slet ikke er gearet til et samfund hvor størstedelen af køretøjerne er drevet af el og det er derfor langt fra alle steder i Danmark der har muligheden for at lade bilen op når der er behov for det. Har du dog din egen indkørsel så er der håb forude, selv hvis du skulle bo langt væk fra ladestandere, for du kan nemlig få din egen hjem til dig.


Undersøg dine muligheder for at køre på el- eller hybridløsninger

Der følger mange fordele med et køb af en elbil og man kan mene at hvis Danmark var et land der var klar til det, så ville det helt klart være bedste løsning for alle at køre i eldrevet køretøj. Desværre er det ikke helt tilfældet og det er derfor nødvendigt at dykke godt og grundigt ned i sagerne i forhold til hvor langt du vil kunne køre på en opladning kontra hvor meget du har behov for at køre, for hvis du ikke har mulighed for ar lade hvor det giver mening, så er elbilen simpelthen for besværlig at eje.

Der er heldigvis fokus på at optimere indenfor området og tilbyde bedre løsninger til personer der vælger at køre på el eller hybrid, så har du ikke de bedste muligheder på stående fod, så er det blot om at holde øje til der kommer bedre muligheder.


Vid dig sikker på en opladet bil med din egen ladestander

Du kan også vælge at kaste dig over løsningen med en ladestander derhjemme hos dig selv. På denne måde sikrer du dig at der er en mulighed for at lade når du skal lade og at der ikke holder andre bilister på din ladeplads, når du skal bruge den. Med en løsning fra Aura får du en ladestander monteret derhjemme af en autoriseret elektriker, der sørger for at alt virker som det skal.

Der følger flere fordele med en aftale hos Aura. Selve boksen har en måler indbygget der vil gøre det lettere at få refusionen fra staten på elafgifterne så du kan opnå gode elpriser på denne måde. Der er også en serviceaftale som helt klart er en fordel for dig der ikke vil risikere at stå uden strøm på bilen den næste morgen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.